Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez elég bizar. Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elég bizar. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval 15 éves vagyok, és van egy nagyon jó barátnőm. Mindent megosztok vele és ismeri minden hibámat. Ma pl. fekszünk az ágyon és nézzük a tv-t, erre elkezd böködni és meg próbálok védekezni és amolyan verekedős, birkózós feelingje lett az egésznek. Ekkor betoppan anyum: és néz. Először meg se szólal, csak figyel. Ez így elég furi, már alapból. Na akkor mennyünk vissza: Kb. pár hónapja annyira nevettem, hogy már a pisilés határán voltam (:DD), és mondom a barátnőmnek, hogy forduljon már egy kicsit. Épp húztam le a bugyim, persze hogy belép anya. Ott helyben számon kért, hogy mit képzelek magamról, meg magyarázzam el neki, hogy mi van. Elmondom neki, ő meg elkezdi, meg ne lássam még egyszer.

Akkor gondoltam egyszer megbeszélem vele, hogy a borotválkozást (:D), és elkezdi, hogy xy (a barátnőm) mondta, meg hogy azt akarom e, hogy eltiltson tőle. Mondom jé, mivan már..:O (+ ezt csak egyszer mondta, igazából nagyon szereti a barátnőmet, és örül, hogy jóban vagyunk)

Sokszor felhozza, hogy a nővéremnek ilyenkor már rég volt pasija, meg ő milyen komoly. Néha rámjön ez a roham, hogy nemszeret, pedig tudom, hogy igen. Ebből kiindulva kicsit riválisok lettünk a nővéremmel, de mára már egész jóban vagyunk.

Ma pedig elkezdtem gondolkozni, és lehet, hogy anya azt hiszi, hogy izé.. lezbi vagyok.

Mellékesen megjegyezném, hogy a pasikat szeretem.

Mit csináljak? ://

2012. febr. 29. 18:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

micsoda áttörések :D

és igen, sikerült..

2012. febr. 29. 18:42
 12/16 A kérdező kommentje:

a tesi öltözőben nem a bugyinkat vesszük le vagy igen?

amugy a kérdésem nem kamu, igazából tényleg kicsit tartok, hogy anyám ilyen véleménnyel lenne rólam.

De nem vagyok benne biztos, csak sejtem. Ezért se merném megmondani hirtelen, hogy szia anyu nem vagyok lezbi. csak ennyit szerettem volna...

2012. febr. 29. 18:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
a "lezbi" még mindig leSZbi...
2012. febr. 29. 19:43
 14/16 anonim válasza:
35%
Töltött krumplit.:) Az jó lesz.
2012. márc. 3. 20:19
 15/16 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos,hogy ilyen jóban vagytok :). Nem kell csinálnod semmit. Te tudod,hogy nem vagy az és kész,most bizonyítási célból ne használj fel egy pasit..mert összetör,akk.meg az lesz a gáz.:) beszélgess el anyuddal,mondj el neki mindent,megfogja érteni,ha nem akkor hagyd,éld az életed,ne ebből csinálj gondot. :)
2012. márc. 25. 20:57
 16/16 anonim ***** válasza:

14: szilvás buktát, mert az szeretem, nem?

Egyébként az a bugyilevételes dolog tényleg nem kellett volna. Amikor "verekedtetek" valószínűleg azért nézett rád furcsán, mert amikor ő volt fiatal, ilyen nem volt, hogy 2 lány egy ágyban fekszik és birkóznak. Ez neki túl intim.

Állj elé és mondd ki nyíltan, hogy legjobb barátnők vagytok, a félreértett helyzeteket magyarázd meg neki. Említsd meg neki (még ha nem is igaz, de kegyes hazugság), hogy volt már barátod, csak nem vitted haza. Ettől megnyugszik és máshogy fogja a dolgokat látni. Csak túl kell lenned ezen az 5 perces beszélgetésen!

2012. márc. 25. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!