Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttad már a szomszédodat meztelenül?
Igen láttam, szerencsémre pont azt aki nálam 1 évvel idősebb szőka bombázó lány azthiszem most 23 éves. Tavaly nyáron láttam amikor rohadt nagy forróság volt és a kertükbe ment ki teljesen meztelenül valamiért. Én akkor voltam jókor jó helyen mivel a kertjük teljesen be van kerítve csak a tetőtéri szobából lehet belátni oda. Legalább 3 percig láttam mindenét ő meg nem vett észre engem.
Persze lebuktam, mert amikor másodszor megláttam ablakpucolás közbe akkor erőteljesen bámultam, valamivel zörögtem szerintem a redőnnyel véletlenül és farkasszemet néztünk majd beszaladt a házba. Pár órával később az utcán leszólított hogy ne reménykedjek semmi olyanba, én bocsánatot kértem majd mint két normális ember távoztunk. Egyébként nem haragszik rám ezért mert hát nem tehetek róla ha ő a saját kertjében meztelen volt énmeg akkor pont ablakot pucoltam. Tanult a hibájából és azüta mindig ruhában megy ki.
Viszont a másik szomszédomat nem nézném meg meztelenül mert még ruhában is undorító.
2012. márc. 4. 13:09
Én láttam napozás közben párszor a hátsó szomszédunkat (38 éves kb) még 2 éve, de amióta kinőtt a keritésnél egy akác, sajnos nem tudom már kukkolni :/ :(
Pedig jó teste van.... :P
2012. ápr. 22. 07:58
Szemben lakik egy kb harminc éves jóképű srác és reggelenként mindig boxerben jön ki cigizni az ekélyre, úgyhogy akármikor láthatom. Nagyon szép kisportolt teste van, úgyhogy mindig jó ránézni :) Sajnos van barátnője
2012. ápr. 22. 10:03
Mikor 14 lehettem akkor lakott a szomszédban egy 40es bombázó MILF. Ő sokszor napozott toplessben és fekete tangában. Hát én ilyenkor mindig a fürdő ablakából lestem és kézimunkáztam.
2012. aug. 18. 09:36
A szomszédomat nem viszont a szomszédom barátnőjét azt már igen.
2012. aug. 30. 15:25
Nekem is volt szomszédkukkolós élményem. Idén nyáron épp az ablak előtt álltam és (jókor jó helyen) és a nő (35 év körüli jó bőr:P) kiszaladt szemetet vitt a kukába egy kis topp volt rajta meg egy falatnyi tanga, hát.. egyből könnyítettem is magamon a látottak után:D és volt az is idén olyan is, hogy épp egy haveromnál voltam kint voltunk a kertbe a szomszédjukba meg egy 20 éves lány lakik. Mivel eléggé el van szigetelve a 2 kert egymástól így nem mindig lehet látni de egy helyen volt pont egy akkora rés, hogy én megint csak pont jókor láttam meg.. Épp lehajolt (asszem kutyájának adott enni) miközben egy olyan rövid "pics@gatya" volt rajta, h. már inkább mondanám fehérneműnek:D és elég annyit mondanom: szépen körvonalazódott minden domborulat:)
2012. aug. 30. 15:47
Külömben multkor Pestszentlőrincen voltam haverokkal mentünk focizni a pályánkra és lám a fickó nem az ablaknak kupakolta a feleségét. :)
2012. aug. 30. 15:55
A nyaralónk mögötti nyaraló udvarán nyáron rendszeresen monokiniben szokott napozni egy kb 25év körüli csaj. A tusoló ablakából feltünés nélkül lehet gyönyörködni benne és közben akár a kezébe is veheti ez ember a "dolgot". :) (Egyébként az udvarról is simán átlátni, de mégse állok már oda a kerítéshez bámulni)
2012. aug. 30. 16:02
Teljesen meztelenül nem, de a szomszédnak az a szokása, hogy nem húzza fel a nadrágját és kint van a fél segge..És a legrosszabb, hogy ezt minden nyáron eljátssza.
2013. máj. 14. 18:58
én egyszer kimentem teraszra és a láttam ahogy a szomszéd (pasi 40 körüli) egy szál tangában locsol:| senkinek se kívánom a látványt..
2013. máj. 14. 19:14
Kapcsolódó kérdések: