Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szánalmas, hogy semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szánalmas, hogy semmi tapasztalat, csak a neten olvasok?

Figyelt kérdés

pl mit hogyan kell csinálni..

ezt az oldalt is +amit google ben találok

/néha ha rámjön hogy valamit tudni akarok az egész világhálót végigkutatom, de barátnőm nincs :(/

2009. jún. 7. 22:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
hány éves vagy?
2009. jún. 7. 22:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Legalább kicsit belelátsz ezen az oldalon keresztül a csajok problémáiba, meg kapsz egy elméleti tudást arról, hogy mit hogyan kéne majd csinálni. Szerintem egyátalán nem probléma, se nem szánalmas, több, mint valószínű, hogy lesz hasznosítható információd. Persze, ha elég érett vagy már, gyakorlatban is kéne már alkalmazni... ;)
2009. jún. 7. 22:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szánalmas.

Azt sokkal szánalmasabbnak tartom hogy ha valaki műveli de olyanokat nem tud vagy kérdez itt hogy attól lehet-e valaki terhes hogy lenyeli, vagy ha analoznak.

2009. jún. 7. 22:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt csináltam. :)

Pl. mielőtt találkoztam volna a kiszemetemmel itt nézegettem, hogyan kell csókolózni, találtam is róla tök jó leírást... elmélet persze ment, csak a gyakorlat nem. :( De jó lett a vége. :D

17/L

2009. jún. 7. 22:24
 5/14 anonim ***** válasza:

Sokat lehet tanulni az internetről, hidd el nekem. Sokáig én is csak informálódtam, és amikor odakerült a dolog sok mindent tudtam hasznosítani belőle.

A tudás hatalom!

Ha elméletben jó vagy azt nem olyan nehéz átültetni gyakorlatba...

2009. jún. 7. 22:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Ugyanezt csináltam. Rengeteget "tanultam" pl ezen az oldalon, amit lehet hasznosítani hidd el. :D Nem szánalmas sztem...
2009. jún. 7. 22:29
 7/14 A kérdező kommentje:

köszi :D

máris jobban érzem magam :D

csak kár hogy "nincs kin gyakorolni" :D

2009. jún. 7. 22:34
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

aranyos vagy :) a barátnőd biztos értékelni fogja majd (amikor lesz) hogy így próbáltál tapasztalatot szerezni és nem holmi prostikkal meg kis r*bancokkal. Egyáltalán nem ciki, valahol elkell kezdeni! ez a legjobb megoldás ha tényleg kiakarod várni az igazit. azt akit szeretsz és bízol benne:) csak így tovább, jó kutakodást :)

21/L

2009. jún. 7. 22:48
 9/14 anonim ***** válasza:
52%

Elég gáz, már bocs, élőben lehet ezeket csak megtanulni. :)

Autót se lehet könyvből megtanulni vezetni. :P

2009. jún. 7. 23:12
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
Utolsónak: de a KRESZ szabályokat nagyjából el lehet sajátítani!
2009. jún. 8. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!