Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi tetszik nektek egy szőrös puncin?
Figyelt kérdés
magától értetődően azok véleményét várom, akik ezt tartják izgatónak ;) ellentábor is írhat, hogy miért nem ( bár azzal tisztában vagyok ;))2009. jún. 7. 21:28
1/13 anonim válasza:
nekem tetszik nagyon ha szoros ha csupasz akkor olyan "furcsa" alakja van soha nem rajongtam a szortelenert
3/13 anonim válasza:
nem tudom ha ilyen nagy szőrgombolyag van rajta az nem szép sőt csúnya.De ha nicsn sok szőr akkor jó.
4/13 A kérdező kommentje:
pontosítok akkor...én a teljesen érintetlen szőrre gondolok, amit még semmilyen szőrtelenítő eszköz nem látott, seholsem
2009. jún. 7. 21:41
5/13 anonim válasza:
Elég visszataszító, a nagyanyám jut róla eszembe egyszer rányitottam a fürdőben és a köldökéig szőrös volt, azt hiszem azóta irtózom az ilyenektől xD
6/13 anonim válasza:
Hát a teljesen natúr dzsungelt kevesen szeretik, többek közt én sem, valami minimális fazonírozás azért kell (minthogy a hajunkat se hagyjuk csak úgy nőni összevissza).
7/13 anonim válasza:
Éppen azt, hogy természetes, érintetlen(nek tűnik). :)
10/13 anonim válasza:
hát szerintem visszataszító..
egy konkrét nő jut róla eszembe...
50-60 éves.. mindíg farmberben, topban és táskával jár..
a hóna alól kilóg a szőr és a füléből is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!