Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok de nagyon? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már másfélév óta belevagyok zúgva egy csajba és már depis vagyok néha.Néha úgy érzem madj megőrülök a lányért.Nem tom mit tegyek .Ha meg be vallom és lekoptat akkor meg azért leszek depis.Ilyenkor mi tévő legyen az ember?2009. jún. 7. 21:20
1/5 anonim válasza:
ha meg sem probalod, akkor ne is varj valltozast
2/5 anonim válasza:
Ha megkapnád kb:1 év múlva elmúlna.Mert akkor látnád a hibáit is.
3/5 anonim válasza:
én másfél évig szerelmes voltam az osztálytársamba ,egy szót sem szoltam erről neki,demár bánom ne kövesd el azt a hibát amit én elkövettem mai napig gyötör a dolog hmiért nem mondtam el mindneképp segÍtett volna ,legalább tom h nincs értelme reménykedni
4/5 anonim válasza:
mindenféleképpen tudatnod kell vele.. megbánod utánna
szép óvatosan kell beadagolni neki
5/5 anonim válasza:
ha még nem ismered közelről a lányt, akkor először csak barátkozzál, ha meg már ismered akkor egy közös bulin (ha lehet ne diszkó, inkább házibuli) elhívod egy táncra, utána ha látod, h egyedül van akkor odamész hozzá, s megmondod h nem e mentek ki egyet a friss levegőre mert itt benn fulladt a levegő. S ha kimegy veled akkor már nyert ügyed van. Vagy kicsi habozás után megmondod neki, h szereted, vagy megöleled, ott beszélgettek s egy óvatlan pillanatban egy óvatlan csók.
Sok sikert, és lényeg, h nehogy mindezt ittasan akard csinálni. Max egy bátorító sör...jha meg nehogy az a kínos csönd uralkodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!