Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szoktatok csinálni a spermával szeretkezés után?
Figyelt kérdés
Már egy ideje gumi nélkül szeretkezünk a barátommal, mert fogamzásgátlót szedek. Az aktusok után, ahogy kiveszi, egyből elkezd kifolyni belőlem az összes. Én egyből ki szoktam törölgetni az odakészítette zsebkendőkkel, utána wc stb..De ez a módszer azért kellemetlen számomra, mert a utána mindig fáj, mintha kidörzsölődne vagy nem is tudom. Próbáltam finoman törölni, de akkor is fáj utána. Ha van valami hasznos tippetek, légyszi osszátok meg velem. Bármilyen bevált módszer érdekel, csak jobb lesz, mint a mostani. Köszönöm :)2012. febr. 28. 22:41
21/21 A kérdező kommentje:
szerintem egy nő csak észreveszi, ha nincs minden rendben odalent..nem tom h te lány vagy-e vagy veled hogyvan...de én ezt gondolom
2012. márc. 19. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!