Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vehetem célzásnak?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon bejön nekem, de én csak diszkréten nyomulok rá :)
Egy hétig nem voltam suliban, így nem is beszéltünk egyáltalán.
Ma nagyon másfelé figyelt és nekem jött. Amikor bocsánatot kért, nekem kicsúszott, hogy a nincsen semmi baj, ilyen szép lányra nem tudok hargudni" mellé kis mosolygós arc, plusz mivel olyan öltözékben volt, kicsit megszaladt a tekintet. :)
Ma délutáni történet: a lány facebook oldalán a következő szöveg van kirakva:
" az arckifejezés mindig elárul mindent :) "
2012. febr. 28. 18:36
1/7 anonim válasza:
Már megint az a rohadt pofakönyv!
2/7 A kérdező kommentje:
?
2012. febr. 28. 18:39
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg túl kombinálsz egy ilyen pitiáner ügyet .
5/7 anonim válasza:
Ne az fb-ből indulj ki,hanem abból,amit Neked mond!Majd ha nyíltan megmondja Neked,hogy tetszel Neki,akkor arra adhatsz,de addig ne kombinálj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!