Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most vehetem célzásnak? (fiúk, lányok)
Na szóval elmesélem röviden. :) Nemrég történt velem egy kis baleset. Megbotlottam magassarkúban, és kiment a bokám de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy van egy fiú aki tetszik. Én nem tudom hogy én tetszem-e neki, de tegnap mikor sántikáltam mondott egy ilyet: Na nem lesz kifutó magassarkúban...És közben mosolygott. Nem nagyon ismerjük egymást épp ezért nem értem hogy mire értette azt hogy kifutó. :D Szerintetek? Sokan azt mondják hogy azt hiszi hogy modell vagyok?! Tetszem neki szerintetek?:D Vagy mire értette?
Köszönöm előre is.
Hát szerintem ez semmi extrémet nem jelentett. Kiröhögött, hogy milyen béna vagy és kész. Nem hinném, hogy azt hiszi, hogy modell vagy. Egyszerűen annyi, hogy nem tudsz normálisan járni és ezt megjegyezte (a jelenlegi állapotod miatt nem csodálom).
:(
Hát..kedvesen mondta. Vagyis kedves mosoly volt mert megtudom különböztetni melyik a kedves és melyik a gúnyos.. amúgy megjegyezte azt is hogy az egyik barátnője sem tud magassarkúban rohanni szóval..nemtudom. mindegy köszönöm a válaszokat.
Ja és másodiknak Köszi szépen.;) De azért megnézném te hogy rohansz magassarkúban..;)
kedvesen beakart szólni, és ezzel jó kedvre akart deríteni. Semmi bántó szándék vagy rossz indulat nem volt benne..
tuti.
egyetértek az utolsó válaszolóval ;)
tutiszáz bejössz neki (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!