Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem nagyon zavar. Fiúk titeket ez mennyire zavarna?
Figyelt kérdés
Nos a helyzet, zavar a mellem. Nem a méretével van a gond, hanem a mellbimbómmal. Az egyik mellbimbómon egy anyajegynek látszó valami van. Emiatt kicsit szégyenlős vagyok. :/
Fiúk titeket ez nagyon zavarna ?
(primitív válaszolók kíméljenek)
2012. febr. 28. 18:25
11/16 anonim válasza:
Hát így kép nélkül elképzelni sem lehet, hogy mi a gond.
12/16 A kérdező kommentje:
#10-es ! Írj és beszélgethetünk :)
2012. febr. 28. 18:36
14/16 anonim válasza:
Miért lenne ez gond? Nem gondolod komolyan, hogy a mellbimbódon lévő anyajegy befolyásolja egy srác hozzád fűződő vonzalmát, ugye?
Hacsak nem instant buli utáni szexben gondolkozol, de ott meg szintén mindegy, mivel az egy éjszakás kaland ugye? (de mintha nem ilyen lennél, vagy tévedek?)
15/16 A kérdező kommentje:
Neem, nem vagyok egyéjszakás kalandra kapható.. :) Kizárólag csaj olyannal szeretkezek akivel együtt vagyok, és imádom. :)
2012. márc. 13. 17:05
16/16 anonim válasza:
17:02 vagyok
Akkor nincs is problémád. Egy férfi nem a melled miatt akar veled lenni. Az már csak a hab a tortán, ha végre "játszhat" vele. :D Tehát azt gondolom, hogy ezt megoldottuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!