Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknál bejön ha áldozatot hozol érte?
Figyelt kérdés
Ha tetszik egy csaj és megnézel vele mondjuk egy csöpögős romantikus filmet .És rendületlenül végig nézed és még megpróbálod azt mutatni hogy tetszett is az egy csajnál jó pont vagy nem?2009. jún. 7. 19:04
1/4 anonim válasza:
Ez az áldozat? :DSDS:D
Jót röhögtem.. Am bejön nekik ha beülsz velük vmi olyan filmre, amiről tudják, hogy úgysem szívesen nézed meg, de aztán meg látják rajtad, hogy tetszik. Hajrá.
- Alex
2/4 anonim válasza:
Ha egyébként is tetszel a lánynak, akkor ez jó pont lehet. Ha viszont nem vagy az esete, naponta tíz nyálas giccset végignézhetsz vele, pusztán ettől nem fog belédesni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ezt nem áldozatnak kell felfogni hanem természetesnek, főleg ha a két fél ízlése kicsit különbözik. A miénk annyiban hasonlít párommal hogy a vígjátékokat nagyon szeretjük, így zömében azokat nézünk. Aztán néha egy-egy horrort amit én nem szeretek, néha csöpögőst amit ő nem szeret. Ha nem tetszett, akkor megbeszéljük miért nem, nem kell megjátszani magad, de az áldozatot se nagyon add, hogy szegény te ilyen vacak filmet kellett megnézned mert az idegesítő lehet.
4/4 anonim válasza:
Hát bizti nem ez fogja eldönteni, h bejössz-e a lánynak. Max jó pont. Még nem mondott neked olyat egy lány se, h "jajj de jó lenne ha a barátom is így viselkedne, mint te"? de azért mégse fogja otthagyni a barátját érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!