Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a "majd beszélünk"?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal rendszeresen beszélgetünk MSN-en. Amikor elköszön, sosem hagyja ki a "majd beszélünk", és a "puszi" szavakat. A puszi szó tudom, hogy elég általános ilyenkor, de mekkora súlya van? A "majd beszélünk" szavakat pedig úgy vegyem, hogy máskor is szívesen beszél velem, és ezt szándékosan tudatja, vagy pedig csak úgy mondja megszokásból? Igazából mindig én írok rá, de nem úgy tűnik, mintha zavarná. Viszont ő sosem kezdeményez beszélgetést.2009. jún. 7. 15:49
1/8 anonim válasza:
Tehát tetszik Neked a lány. A majd beszélünk és a puszi sajnos semmit sem jelent. :-(
2/8 A kérdező kommentje:
Nem is úgy értettem, hogy bizonyíték-e ez arra, hogy tetszem neki, hisz tudom, hogy nem, mert elég elterjedt dolog a "majd beszélünk". Inkább úgy értem, hogy megmaradt még az a jelentése ennek a szónak, hogy majd beszélni akar még velem, vagy már ez is csak elcsépelt duma?
2009. jún. 7. 16:13
3/8 anonim válasza:
Hali! A puszi sztem semmit nem jelent én is írom szinte mindenkinek... A majd beszélünk sem jelenthet sokat, lehet,hogy megszokásból írja, kérdezz meg valakit , hogy neki is írja-e aztán majd kiderül..
4/8 anonim válasza:
Elcsépelt duma sajnos. Ez a valóság.
5/8 anonim válasza:
hát pl én a puszit csak barátnőimnek és pasimnak írom. más pasikank inkább pux puss ilyesmi... de amíg nem volt pasima addig írtam végülis pár pasinak is :)
de hogy majd beszélnük azt viszont tényleg csak olyanoknak szoktam akikkel szívesen beszélgetek :) egy kezemen meg tudnám számolni. de pl az is lehet hogy az a csaj midnenkinek szoktí írni. kérdezz meg valakit akivel szokott msn ezni és ha neki is írja akkor valszeg csak betanult szöveg :) de ha másnak nem igazán szokta akkor azt jelenti hogy szívesen beszélget veled :)
6/8 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem tudtam, hogy a puszi meg a pux között különbség van.:D
Visszanéztem a naplózott fájlokat, és legutoljára a puszka szót használta. Egyébként jó ötlet, majd megkérdezek másokat, hogy neki írja-e.
2009. jún. 7. 16:27
7/8 anonim válasza:
Gyerekeknél van ez a pux és társai.
8/8 anonim válasza:
Így köszön el tőled. Kb annyit jelent, mint a "szia", vagy a "pá". Semmi jelemntősége a majd beszélünknek meg a puszinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!