Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit éreztek sex közben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztek sex közben?

Figyelt kérdés
Ti mit éreztek mi közben a párotokkal vagytok együtt?tudom hogy nehéz megfogalmazni...de azért megpróbálhatnátok...valakinek szenvedély,valakinek olyan mintha két lélek eggyé vállna...nektek mi?
2009. jún. 7. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem egyénenként változó, hanem az együttlét függvénye.

Értem ezt úgy, hogy ha már nagyon vágyunk egymásra és ki vagyunk éhezve, akkor szenvedélyesen egymásnak esünk. Egyszerűen élvezni akarjuk.

De van, amikor olyan gyengédebb, ragaszkodósabb hangulatban vagyunk és olyankor a szeretkezést is az összetartozás érzése lengi be.

2009. jún. 7. 15:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kívánat, tűz, hogy még, még, még, ne hagyd abba.

Hatalmas élvezet, és végül kielégedés, szeretet és hála.

2009. jún. 7. 15:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

hát én azt hogy örökre vele akarok lenni és nem akarom elengedni.. magamon/magamban akarom érezni csókolni és ölelni..

18/L

2009. jún. 7. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!