Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok a szüleim szemébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok a szüleim szemébe nézni. Mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés
Az van h szülinapi bulin voltam és beszélgettünk a barátnőimmel hogy milyen lehet csókolózni. az egyik barátnőm kitalálta hogy menjünk be a wc-be és próbáljuk ki egymáson.. nos igen csókolóztam a wc-ben a legjobb barátnőimmel. csak az a gond hogy annyira elszégyeltem magam h nem igaz:S a szüleim nem tudnak róla de akkor is. mit csináljak? és igen én is lány vagyok
2012. febr. 27. 16:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Alapvetöen semmi gond nincs azzal amit tettél. Csak az a baj hogy többen voltatok. Igy vszinüleg ki fog tudodni a dolog. Szinte mindig van egy aki kikotyogja. Akkor meg, hogy mit szol a környezeted várhatoan azt te jobban tudod (beleértve a szüleidet is!) Azt javasolnám, hogy most egy ideig ne vegyél részt ilyenben. Ha további javaslataim érdekelnek:üzi.
2012. febr. 27. 17:24
 22/24 anonim ***** válasza:
Ha nem is esett jól sztem "böjtöld ki" míg egy fiúval kipróbálhatod mert így könnyen összekavarodhatnak az érzéseid és az már beteges is lehet!...Szerintem azonnal hagyd abba míg nem késő!...keresd fiúk társaságát ez így "egészséges" és így természetes!...
2012. febr. 27. 17:31
 23/24 anonim ***** válasza:

Természetes dolog hogy kiváncsi vagy ilyen dolgokra. A nők 80% átesik ezen. Nincs szégyelnivalód.

én is csókolóztam már már a legjobb barátnőmmel :D nem is 1x :D

2012. febr. 27. 17:37
 24/24 anonim válasza:
hé a tesóm már lánnyal csókolózót má most mondom a tesóm lány és ő élvezte légközéleb egy rendes fiút kérjetek meg és vigyétek el valahova és azzal csókolózzatok a legjobb lány a osztályban a a megnyalta a (punciját)
2012. febr. 27. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!