Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok a szüleim szemébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok a szüleim szemébe nézni. Mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés
Az van h szülinapi bulin voltam és beszélgettünk a barátnőimmel hogy milyen lehet csókolózni. az egyik barátnőm kitalálta hogy menjünk be a wc-be és próbáljuk ki egymáson.. nos igen csókolóztam a wc-ben a legjobb barátnőimmel. csak az a gond hogy annyira elszégyeltem magam h nem igaz:S a szüleim nem tudnak róla de akkor is. mit csináljak? és igen én is lány vagyok
2012. febr. 27. 16:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem élvezted mondd meg a barátnőidnek, hogy te inkább fiúval szeretnéd :)
2012. febr. 27. 17:01
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

aztapics@. 12 évesek...

(ez csak engem lepett meg??)

2012. febr. 27. 17:05
 13/24 anonim ***** válasza:

szia!

én is smároltam már a legjobbarátnőmmel, fogadásból!

nem volt benne semmi különös! nekem nincs bűntudatom miatta, csak poénból csináltuk és nem is volt rossz.

szerintem nem baj ha nem tudják a szüleid,ne mondd el nekik! de legközelebb fiúval csináld ;) pusz

2012. febr. 27. 17:06
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

13. válaszoló vagyok.

amúgy 12 évesen tényleg durva!

nem mintha én olyan sokkal több lennék, 14 vagyok...

de azért 12 évesen ez eszembe nem jutott volna :D

2012. febr. 27. 17:07
 15/24 A kérdező kommentje:
az a baj h kiakarom újra próbálni de nem azért mert élveztem hanem azért mert szeretnék felkészülni az első csókomra egy fiúval.. meg attól is félek h kitudódik a suliban mert pl volt 2 gyerek akik jártak és a végén csókolóztak is szinte minden nap az osztályban.. és mindenki megvetete őket.. és a ez is kiderül?? :( mert mi egymással csókolóztunk nem a párunkkal :S
2012. febr. 27. 17:08
 16/24 anonim ***** válasza:
12-es. A szövegből kiderült, hogy nem lehetnek túl idősek. "beszélgettünk, hogy milyen lehet csókolózni" Ennyi idősen lányoknak már ezen jár az esze, de a pasik figyelmét még nem keltik fel.
2012. febr. 27. 17:09
 17/24 mmT ***** válasza:
100%

engem nem lepett meg, h 12. kb ennyire számítottam.

Az "öregebbekhez" szólok:

kapcsold be a TV-t és nézz bele egy 12 karikás műsorba, nézd meg a címlapokat, hallgass meg zenét, na meg az internet szabadsága...stb. Ezek mellett én nem csodálkozom, h a mai gyerekek és kiskamaszok 12 évesen kíváncsiak, és a kíváncsiság tárgya a felnőttek izgalmas világa: szexualitás, kapcsolatok, szerelem. (sajnos ebben a sorrendben)

A kérdés feltevője szegény meg milyen bűntudattal nyugtázta a dolgot. előfordul. sztem ne bántsátok ezért.

27/N

2012. febr. 27. 17:13
 18/24 anonim ***** válasza:
omg én 12 évesen még barbiekkal játszottam és ugróköteleztem az udvaron:)de úgy látszik h pár év alatt sokat változott a világ
2012. febr. 27. 17:15
 19/24 mmT ***** válasza:
Kiscsaj, nehogy azt írd, h fel akarsz készülni... ez nem olyan, mint a matek dolgozat, h gyakorolni kell rá. vannak dolgok az életben, amihez kezdőként fogunk hozzá. és majd alakul. úgyis menni fog, ne aggódj.
2012. febr. 27. 17:15
 20/24 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a kedves válaszokat!! és előre is a többi választ!
2012. febr. 27. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!