Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, számotokra is tabu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra is tabu az, hogy a párotokat lábbal elégítsétek ki?

Figyelt kérdés
Régóta vagyunk együtt és a minap megemlítettem a páromnak és ő csak annyit mondott "Fúj!" ezzel le is zártuk a dolgot.
2012. febr. 27. 07:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egyedül az első hozzászóló nem értette eddig a dolgot. Fiú vagyok, és azt hittem ez egyértelmű, mivel a lányokat kérdeztem, hogy a párjuknak (fiúknak) csinálnák e.
2012. febr. 27. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Fehér Béla egyik könyvében van a "lábítós Yapmak", a Törökfüdő címűben, ha jól emlékszem. Nagyon jó könyv! Na, ő csinálta ezt a bizonyos dolgot, kitűnően, nagyon nagy hozzáértéssel. Egyébként ronda egy némber volt a történet szerint. Ezen kívül ínyenceknek figyelmükbe ajánlom a szintén ebben a könyvben található "dövmec"-et (remélem, jól emlékszem a névre), amikor egy szöges buzogánnyal kell valami medencébe táncolni és az a nő, akit mélyen megsebezve leütsz, az a tiéd lesz. Én viszont csak olvastam, nem gyakorlom, és elhatárolódom az ott leírtaktól. Ettől még a könyv kitűnő olvasmány!
2012. febr. 27. 09:11
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Nem tabu, nem is fúj, de ilyen igény még nem merült fel. Majd megkérdezem, hogy szeretné-e. Bár szerintem hülyének fog nézni. Most már kíváncsi vagyok.

26/N

2012. febr. 27. 09:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem tabu. Mi mindent megbeszélünk, hogy mik az igények, de eddig ilyen még nem merült fel. Talán, mert vannak jobb módszerek is. De ha a párod lennék, és szeretnéd, megtenném a kedvedért, és nem értem mi a fúj rajta.
2012. febr. 27. 09:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tabu. Sőt. Én voltam az aki egyszer amikor úgy volt pont előttem, a lábfejem közé kaptam és játszottam vele. Lehet magától eszébe se jutott volna de tetszett neki :D

Sztem egy jó kapcsolatbann minden téren nyitottak egymás felé a partnerek és nem vágják rá ilyen dolgokra csak úgy h fujj

2012. febr. 27. 10:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tabu. Bár nálunk én (a nő) szeretném ezt kipróbálni inkább, a páromat annyira nem izgatja.
2012. febr. 27. 10:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tabu, de azt hogy kell? Még nem is hallottam ilyenről. Leírod? Amúgy ha a párom szeretné, kipróbálnánk. Lehet még nekem is megtetszene... Tényleg leírhatod.
2012. ápr. 8. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!