Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megszoktátok itt ismerni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megszoktátok itt ismerni az embert?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Itt a "megismerni" szót arra értem, hogy például az íráskézségéből, fogalmazó stílusából, válaszaiból, hogy "jééé, ez biztos az az emberke írta, aki a másik kérdéshez ezt meg azt...stb", persze úgy, hogy a neve nincs kiírva. Figyeltetek már meg ilyeneket?
2012. febr. 25. 20:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

hm

én Pisti voltam Pestrõl

puszi

2012. febr. 25. 20:48
 12/20 anonim ***** válasza:
..puszi PP
2012. febr. 25. 20:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 57%-om van és 3. diplomámat csinálom éppen most, mellette dolgozok is. Meg egyébként is bármiről lehet velem beszélgetni. Azért ilyen alacsony, mert amikor beírnak valamit pl, hogy lehetek terhes, akkor reagálok gúnyosan, hogy tuti terhes vagy már most is. Vagy ha a pénzről, külsőről van szó, arra is írok, hogy sok lánynak fontos a külső meg a pénz is. De ez sokak szemét csípi ha egy fiú olyat ír, hogy van olyan lány, aki szereti a lét. Mert a lányok úgy álíltják be magukat, hogy ők szinte szentek és sérthetetlenek. Ezért jön máris a negatív pontozás, ha itt valaki megmondja az igazat, amit lát és tapasztal. Ismerkedni itt meg nem igazán lehet, mert én itt sok lánnyal beszélgettem már és sok lányt le is hengereltem az egyéni gondolkodásommal. Azt mondták ezek, hogy nekik nem fontos a külső. Mondanom sem kell, hogy hiába mondtam nekik a szépet, hamar kérték tőlem a képet. Tehát az ide írkáló lányok legnagyobb része is egy kis farkaslány, azt mondja, hogy csak picit fontos nekik neki a külső, közben meg nagyon,. Ezt is többször is tapasztaltam.
2012. febr. 25. 20:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerelem, szex kategóriába ez? ??
 15/20 anonim ***** válasza:
ja, azt hogy 22eves, vagy es 15cm mereven a peniszem ez jo? akkor 21eves vagyok es 178cm a magassagom., ezeket mind ugyanaz a gyerek irja ki:D
 16/20 anonim ***** válasza:
;)
2012. febr. 25. 20:54
 17/20 anonim ***** válasza:
túl lusta vagyok ahhoz, hogy nézegessem az írását és a %-át....én megérzem, hogy ki mikor mit ír.
2012. febr. 25. 20:54
 18/20 anonim ***** válasza:

Hát csak a gyakori arcokat. Például a sajnálkozó debreceni 22F már legendás. Az ő írását bármikor megismerem.

De másnál is volt példa. Ismerős a megnyilvánulás stílusa és akkor ránézek a százalékra és jéé, ez biztos ő.

De amúgy nem nagyon foglalkozok ilyennel.

21F

2012. febr. 25. 20:55
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 25. 21:00
 20/20 anonim ***** válasza:
volt már ilyen
2012. febr. 26. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!