Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki? Megéri?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki? Megéri?

Figyelt kérdés

Van egy srác a sulimban, év eleje óta szeretem. Tudja is, de én még nem beszéltem vele erről soha. Most, hogy itt az év vége, gondoltam, elmondom neki, mert többet úgysem látom, elmegy a sulibol. Félek a reakciójátol. Nemvagyok egy szép lány, ő meg egyszerűen a mindenem. Nagyon félek.

Elmondjam?

Mit tegyek?

2009. jún. 6. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem beszélj vele :)
2009. jún. 6. 21:06
 2/9 A kérdező kommentje:
b. verzió: vegyem fel msn-re, és ott mondjam el neki? vagy jobb személyesen? :S
2009. jún. 6. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
jobb személyesen...de jó az msn is kezdetnek.. nem akkora csalódás, ha ott utasít vissza, mintha élőben elküld szvsz
2009. jún. 6. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:
inkább személyesen:) sok sikert;)
 5/9 anonim ***** válasza:
Szemlyesen jobb, mert ha msn-n kozlod vele, azzal megmutatod, hogy felsz a valasztol. Allj batran ele, es mondd meg!Ha meg nem jon ossze, ne szomorkodj, talalsz majd mast!;)
 6/9 anonim ***** válasza:
személyesen mond el, msn-en hamar le tud rázni vagy nem veszi komolyan nem látja a reakcióidat, meg személyesen sarokba tudod szorítani biztos nem fog elfutni:)
2009. jún. 6. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Veszíteni valód nincs.Kitudja mi sül ki belőle.Személyesen mond,mert akkor látod a reakcióját.Sok sikert!:)
2009. jún. 6. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:
elmondanad hogy hogy hivnak es mejik suliba jarsz.... lecccii... nem lesz ettol semmi ( csak a keresztneved es a suli) koszi :*
2009. jún. 6. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenképp mond el neki! SZEMÉLYESEN!

Figyelj! Én 2,5 évig szerelmes voltam egy fiúba...ő sem viselkedett velem közömbösen. Soket nevettünk,ha összefutottunk buliba mindig nagyon örült neked (én meg pláne) aztán eltűnt. Fél évre kiment küldföldre dolgozni, írt nekem iwiw-en hogy elment,de nem akart szólni, mert nem akart nekem csalódást okozni.Aztán leveleztünk, minden nap így beszéltünk. Írta hogy hiányzik neki a hangom, mosolyom, és hogy olyan lökött vagyok néha...annyira örültem neki.De nem mertem elmondani neki, hogy szeretem. Aztán miután hazaért, találkoztunk, mondta hogy nagyon hiányoztam neki. Én még mindig be voltam tojva, semmit se mondtam. Ő se tért a lényegre, ha egyáltalán érzett irántam valami komolyabbat...nyár lett...alig taliztunk. Egyik augusztusi napon az egyik közös barátunk felhívott...baj van...Kiderült, a srácnak komoly motorbalesete volt és meghalt...azóta minden nap gondolok rá és átkozom azt a napot! Utálom magam is, hogy sosem mondtam el neki mit éreztem...szörnyű a mai napig.Aztán a halála után 2 hónapra kiderült, hogy ő nagyon szerelmes volt belém...de mivel én sosem mondtam neki hogy mit érzek, nem merte ő sem felhozni! Óriási hibát követtem el, többet sosem leszek ilyen nyuszi! :(

ez csak az én történetem...de ebből a szempontból tanulságos! :(

2009. jún. 6. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!