Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefeküdtem a barátommal! Nekem ez volt az első de neki nem! Ha a szex közben se ő se én nem élveztünk el akkor lehet gyerekem? (nem védekeztünk)
Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 15:06
11/18 anonim válasza:
előváladék volt. mindig van, ritka, hogy nincsen. és az is elegendő a teherbe eséshez. ha kiszakadt a gumi, mennetek kellett volna 72 órás tablettáért... istenem, miért szexeltek, ha ennyire tudatlanok vagytok mindketten..?
12/18 anonim válasza:
A nevedből ítélve se lehetsz több 14-15 évesnél gratulálok a nevelésedhez... És én ilyen világba akarok gyereket szülni. Atya világ
13/18 Kafka válasza:
Az a szomorú, hogy az ilyen hülyék gyerekeivel lesz tele a világ, akik hasonló képességekkel rendelkeznek majd... megállíthatatlan a folyamat :(
14/18 anonim válasza:
2. komment írójának:
De igen is lehet terhes, mert sperma nem csak "élvezéskor", hanem "nedvesítő cseppekkel" is kijuthat a hímvesszőből.
15/18 Dark Nessy válasza:
had gratuláljak hozzá :)
ezt egik válaszó se írta de sztem (védônôi bemutatò óra) ha még nem jõtt meg akk nem lehetsz...
16/18 anonim válasza:
Legközelebb csak popóba engedd vagy a szádba.Attól tuti nem esel teherbe :D
18/18 anonim válasza:
A férfi nemi szervek,ha a jó meleg hüvelyben van,akkor biztos,hogy a nemi izgalomba önkéntelenül is ereszt magából elovaladekot.Az pedig tartalmazhat spermat is.Magamrol tudom,mert ha masztinal megmerevedik akkor már jelentkezik is az elovaladek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!