Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefeküdtem a barátommal! Nekem ez volt az első de neki nem! Ha a szex közben se ő se én nem élveztünk el akkor lehet gyerekem? (nem védekeztünk)
Atya isten ennyire tudatlanok vagytok fiatalok???
ha nem élvezett el a barátod akkor nem lehetsz terhes ...
de ahhoz neked semmi közöd ha te nem is élvezel el akkor is lehetnél terhes de mivel õ nem élvezett el igy nem.
Egy kicsit olvass ezek után mert ez egy nagon hülye kérdwmés ugye tudsz róla?
hogy ne lett volna előváladék??? nem az a gáz hogy szexeltek, hanem hogy semmit nem tudtok róla...
előváladék ha nincs akk nem is izgul, az a nemi izgalom hatására jön... természetes síkosító
másrészt a gumi általában spermicides, azt a minimális esetleges spermiumot ami odakerült meg is ölte a spermicid. különben meg nem leszel terhes ennyitől... ha mégis akk szólj mert akk rohadtnagy peched van, ugyanis nagyon kicsi az esélye...
komoly szex lehetett ha egyikötök sem élvez el :)P a másik ..a kérdésednél zárójelben azt írtad hogy nem védekeztünk !!! ezek szerint védekeztetek csak kiszakadt a gumi ...ez azért nagy különbség !!! az előváladékot nem látod ...ha meg benned van a férfi akkor meg már pláne nem !! de nem lehetsz szerencsés tipus aki életében első szex közben is kiszakad a gumi ...
Ha ilyen szerencsés vagy mindenben simán lehetsz terhes is :( Ha meg csak játszotok még szexet és ez nem túl komoly akkor maradjatok a pettingnél és akkor nem idegeskedsz és még ha ügyesek vagytok el is élveztek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!