Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyét csinál belőlem egy srác mit tegyek?
Na az van , hogy megtetszett egy srác tökre elvoltunk.Minden órán együtt öltünk ,leveleztünk stb....De pár nap múlva bejelentette h ö egy másik csajt szeret.Teljesen kikészített,erre elkezdi h ne legyek szomorú mert vidáman vagyok szép.(Ha ez számít vmit azt is leírom h a másik csaj az ellenségem)Na aztán kérdeztem tőle h miért nem mondta az elején simán lekoptam volna róla vhogy.A válasza teljesen kiborított....Elkezdi ,hogy elfelejtette,és egy lány sose törődött vele így mint én ...De fuck off?!? Akk minek hülyített?? =///
Most azt se tudom h érdemes-e most már vele foglalkoznom....De egyszerűen nem bírom mert elégé bírtam/szerettem a srácot....Mit tegyek szerintetek?
Hány évesek vagytok, 13, 14?
Nem kell tenned semmit, tényleg hülyít, tényleg nem szeret, meg is mondta. Nemhogy nem érdemes vele foglalkoznod, de nem is szabad ezek után.
Minden órán együtt öltünk
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Bonnie és Clyde:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!