Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokaknak miért nincs önuralmuk, türelmük ha kosszú magányban kell élniük egy-egy kapcsolat után? Nekd mennyi volt a legnagyobb idő egyedül? 18F
Nekem 8 hónapja nincsen társam, s bár borzalmas egyedül, plusz a szexuális élet teljes hiánya, a szánakozás fog el ha hallom a kortársaim azon bánkódni hogy "alig bírok magammal, 2 hete nem szexeltem" stb... Engem is borzalmasan kínoz a hiány minden nap, tombolnak a hormonok mégsem tehetek semmit, én egyszerűen elfogadtam hogy az exemmel való 1 éves kapcsolatom után a magány fogadott. (Az élet nem arról hogy azt kapjuk meg amit szeretnénk, hanem a lemondásról, beletörődésről)
Mi lehet annak oka hogy az emberek ennyire türelmetlenek? Te meddig voltál egyedül leghosszabb ideig egy kapcsolat után?
Én is ilyen rockerféle vagyok :) Elég nehézkes így társra lelni, de nem lehetetlen, ha van egy jó baráti köröd, akikkel el tudsz járni szórakozni, ráadásul minden barátnak van egy csomó olyan lányismerőse, akiket nem ismersz :)
A szexet illetően, nekem is elég fura és nehéz volt kibírni az első pár hónapot szex nélkül, tekintve, hogy az első alkalomtól kezdve 3 éven keresztül mindig volt kivel... Nem alkalmi kapcsolatokról beszélek. :) Egyszer volt egy 7 hónapos kiesés, de személy szerint 2 hónap után lenyugodtam, addig persze a falat kapartam. Aztán volt egy fél éves kapcsolatom, azóta megint nincs senki (pedig lehetett volna már pár...), ennek most 9 hónapja. És még ki tudja, meddig nem lesz... De bírom. Ha eddig bírtam, ezután is :)
22/L
Szia 13:47!
Neked is nagyon sok erőt kívánok ahhoz hogy bírjad a szex hiányát, rocker társ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!