Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nállatok ez a fajta megcsalás, hogy fér össze?
Van barátnőtök elméletileg szeretitek is, mégis megcsaljátok őket.. Valaki magyarázza már el nekem :D
Régebben benne votlam egy ilyen kavarásban, hogy a srácnak barátnője volt és velem csalta.. ( tudom nem szép dolog.. ) Beszélgettünk mondta,hogy korábban is voltak ilyen kapcsolatai a csajszi mellett, hónapokig.. Megértem ha 1×-2× félre k*r valaki, de hogy hónapokig ugy hogy " szereti " a barátnőjét?
Épp ez a kérdésem utolsó:)))
Nem épp kihasználásr ament, mert nem összejönni akartam vele afféle szórakozás volt részemről, régebb óta ismertem a srácot, mindig is bejöttünk egymásnak így gondoltam miért ne.. De most nem erről szeretnék csámcsogni hanem, hogy ez hogy fér össze!:)
Megérted, hogyha valaki egy-kétszer ,,félre k*r"?
Nagyon szép, mondhatom. Remélem téged is megfognak majd csalni.. Elvégre az nem olyan nagy gond, ugye?
látom nem érted..:))))) semmi baj szívesen leírom neked..
szerintem te is hamarabb bocsájtanál meg 1-2 félrekacsintást mintha zsinórban több hónapig csalnak! Kérlek, ne kezdj el kötöszködni aztán abban, hogy te már egyett se bocsájtanál meg ez magánügy és senkit nem érdekel, hogy nállad hol van a tűrőképesség határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!