Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek melyik a kedvenc női testrészetek?
Figyelt kérdés
Mármint a nyilvánvalóakat (mellek, fenék stb.) leszámítva. Van valami amit szerettek? (szemek, száj stb.)
kort is ítjatok légyszi :)
2012. febr. 22. 19:47
41/76 A kérdező kommentje:
ne szomorkodj már! :) nálam szebbek is járnak kelnek az utcán, eggyel biztos összeakadsz majd :D
2012. febr. 22. 20:14
42/76 anonim válasza:
Áhh de én téged akartalak volna látni.:-(Már sirok is ,látod mit tettél?
43/76 anonim válasza:
Hát de eddig sose akadtam össze senkivel. :( De a leírásod alapján te elég szép lehetsz, csak nem mondod magad nagyon szépnek, mert nem vagy öntelt, ami jó pont!
Basszus kulcs. :D
44/76 anonim válasza:
45/76 A kérdező kommentje:
Jaaaj fiúk haggyatok már! Elpirulok! xDKomolyan! Kedves képkövetelő, nem küldözgetek idegeneknek képeket magamról, nemvagyok én olyan lány :O xD! Különben is, a könnyeid felszáradnak előbb utóbb, és ennyitől egy férfi nem sírhat, embereld meg magadat apukám! xD Túléled... xD
2012. febr. 22. 20:19
46/76 anonim válasza:
Most teljesen összetörted a szivemet.:-(
47/76 anonim válasza:
Ne pirulj el! A leírásod alapján csak áradozni tudok rólad! :)
48/76 A kérdező kommentje:
Majd egy másik lány összeragasztja! :D Különben is, érzelmileg semennyire nem kötődhetsz hozzám, mert nemis ismersz! xD ergo, csak az önérzeted sérti, hogy egy lány nem küld képet magáról, szóval elégedj meg a leírással (mellesleg bocs a pscyho dumáért, szakmai ártalom xD)
2012. febr. 22. 20:23
49/76 anonim válasza:
Kép követelö vagyok.Nem is vagyok idegen hát annyit irtam már ,hogy szinte ismersz.:-)
50/76 A kérdező kommentje:
Kedves 17 éves srác! Nemigaz, hogy nincs barátnőd! Pedig tök kedves vagy! Nem mersz odamenni, vagy egykis önbizalomhiányod van? Pedig hidd el a lányok 99%-ának bejön ez a kedvesség, udvariasság, humor stb.
2012. febr. 22. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!