Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek melyik a kedvenc női testrészetek?
Figyelt kérdés
Mármint a nyilvánvalóakat (mellek, fenék stb.) leszámítva. Van valami amit szerettek? (szemek, száj stb.)
kort is ítjatok légyszi :)
2012. febr. 22. 19:47
31/76 A kérdező kommentje:
Kedves 20:02 nem vagy kicsit túl kíváncsi? ;P :D
2012. febr. 22. 20:04
32/76 anonim válasza:
Szerintem neeeeem!:-)Na akkor jön az a kép?
33/76 A kérdező kommentje:
a kedvedért leírom, hogy mim van, de képet nemfogok kirakni :P xD
barna szemek, hosszú hullámos barna haj, kicsi fülek (tényleg picik xD) telt ajkak, kerek közepes méretű fenék, közepes C-s mellek, közepes izmos combok, kicsi kezek és lábak. hát nekem ennyit adott a sors xD
2012. febr. 22. 20:08
34/76 A kérdező kommentje:
és fehér bőr, arcom sem csúny szóval nemvagyok sem csúny, sem világszép, átlagos vagyok...
2012. febr. 22. 20:09
35/76 A kérdező kommentje:
valahogy lemaradtak azok a frány a betűk xD
2012. febr. 22. 20:11
36/76 anonim válasza:
Meg akarsz örjiteni?Ne legyél már ilyen ,küldjéár már egy képet.:-)Privátba.nem mondom el senkinek jó?
37/76 A kérdező kommentje:
megörülök! xD Itt is!
2012. febr. 22. 20:11
38/76 anonim válasza:
Te jó ég kedves kérdező!
Te akkor ilyen puszilni való vagy! (gondolom agyadra ment a sok puszilni valós kommentem: 2X) De ez tökéletes! :)
Kár, hogy 17 éves vagyok és te 24, kár, hogy nem ismerjük egymást élőben, kár hogy nem ismerkedek online, kár, hogy nem tudok most mit csinálni, kár, hogy leírtad, mert most szomorkodok ezek miatt. :D
39/76 anonim válasza:
Ne örülj meg ,hanem a képet küldjed.:-)
40/76 A kérdező kommentje:
nemfogok képet küldeni xD akkor sem :P én nem akarlak megőrjíteni.... nem az én hibám ;D
2012. febr. 22. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!