Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom a barátomat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom a barátomat a nevén szólítani?

Figyelt kérdés
Nem csak nála van ez,másoknál is elő fordul,hogy egyszerűen nem tudom kimondani a nevét a jelenlétében. A barátommal már több mint 1,5 éve vagyunk együtt,de még soha egyszer sem szólítottam a nevén. már úgy érzem,hogy szégyellném is magam,ha netán kimondanám a nevét,mert már mondta egy párszor,hogy miért nem mondom soha? és már félek,hogy akkor is mondaná,és szégyenlem,hogy ilyen hülye vagyok,hogy nem tudom a nevén szólítani,és ráadásul ebből ilyen nagy ügyet csinálok. Nem akarom,hogy így legyen továbbra is,de egyszerűen nem megy. Szerintetek mit tehetnék? :( (Lehet nem jó kategóriába írtam,de nem tudtam máshová.)

2012. febr. 22. 14:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egyszer ilyen... pedig nem volt csúnya név, de valahogy egyszerűen nem voltam képes sosem kimondani. Pedig nagyon sokáig együtt voltunk. Később, másokkal nem fordult elő ilyesmi...
2012. febr. 22. 14:55
 12/30 anonim ***** válasza:
Lány vagyok. Néha tényleg nekem is fura, mert a barátnőmnek(baráti) mindig hallod, nézd vagy csak úgy elkezdek beszélni, és fura kimondani, csak úgy a keresztnevét. Nem is azt mondom, hogy zavar, hanem furcsa, mert akikkel nem vagyok jóban azoknak szerintem töbször kimondtam már a nevét, de a legjobb barátnőmnek olyan magától érteetödő :D
2012. febr. 22. 14:55
 13/30 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez a problémám. :D Másoknak ki tudom mondani, de a gondolat, hogy kikiabálom a nevét, ha valamit akarok, számomra fura. Mondjuk nekem fél év kellett ahhoz is, hogy egyáltalán valamilyen megszólítást találjak (kicsim, szívem, szerelmem), mert még ezt is kínosnak éreztem. Talán mert még nem szoktam meg, nekem ez az első kapcsolatom, nem jött zsigerből, hogy na akkor őt most édesemnek meg kicsimnek fogom hívni.

Megoldást sajnos nem tudok, de gondoltam leírom, hogy tudd nem vagy egyedül. :D

2012. febr. 22. 14:56
 14/30 A kérdező kommentje:
Neki se csúnya a neve,de pl. a nővérét se szólitottam még soha a nevén,a haverjai nevét setudom kimondani...semmi...ááá szerintem bolond vagyok.
2012. febr. 22. 14:57
 15/30 anonim ***** válasza:

Háth nah van aki ilyen nagy ügyet csinál ebből!

Nálam ez igy néz ki hogy:

Kicsim hozol egy pohár vizet vagy akár mi (otthon)

Peti ide adnád a sót(máshol,még a szüleim előtt sem kicsimezem)

Csak otthon becézgetünk társaságban pedig marad a keresztnév!

És ha valahol vagytok akkor is ezt mondod!?

A szerelmemtől kaptam vagy szerelmem add már ide a sót vagy akár mi!Milyen már az!

2012. febr. 22. 14:57
 16/30 A kérdező kommentje:
nem. ha valahol vagyunk,akkor egyszerűen csak megpróbálom elkerülni,hogy ki kelljen mondanom a nevét. pedig úgy szeretném,de egyszerűen nem tudom. nagy ügyet csinálok belőle tudom,de nem tehetek róla,sztem ez vmi pszichés dolog lehet...vagy nem tudom. 22 éves vagyok,szóval nem egy kis 16 hülyeségeit írkálom. Egyébként egyik pasim nevét se tudtam még kimondani...bolond vagyok,ez lehet a magyarázat.
2012. febr. 22. 15:01
 17/30 -=Koldus=- ***** válasza:

Sztem el kellene menned egy pszichológushoz. Azért ez nem éppen természetes, hogy szinte senkit nem szólítasz a keresztnevén?

Írtad, hogy a testvérét sem szólítottad még a keresztnevén. Akkor neki hogy szóltál?

2012. febr. 22. 15:03
 18/30 anonim ***** válasza:

Heee gyere má!

Igy tudom elképzelni!HEHE!

2012. febr. 22. 15:05
 19/30 anonim ***** válasza:
Látod, Kérdező, én megmondtam... ;)
 20/30 A kérdező kommentje:
Sehogy :( Csak beszélgetek mindenkivel akinél ezt érzem,és próbálom elkerülni hogy a nevén kelljen szólítani. Van akit szinte nem is ismerek és rögtön a nevén szólítom. Nem értem én ezt... :(
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!