Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Leírnátok nekem, hogy mi a problémátok (már akinek van) Taylor Lautner-rel (és esetleg Robert Pattinson-nal)?
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 12:40
21/30 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, egyébként nekem Robert nem tetszik. Csak Taylor akire azt mondom, hogy aranyos (a bőrszíne miatt, mert szeretem a barna bőrt-de nem a nagyon barnát, illetve szeretem a hosszú hajú fiúkat/férfiakat, mondjuk már nem hosszú a haja).
2012. febr. 22. 15:46
22/30 anonim válasza:
Ja és a szerkesztett filmet...
23/30 A kérdező kommentje:
Mi van a szerkesztett filmmel?
2012. febr. 22. 15:53
24/30 anonim válasza:
hogy kivan pingálva a kocka a hasára meg ilyenek.
25/30 A kérdező kommentje:
Én konkrétan egy igére voltam kíváncsi, nem arra, hogy hogy néz ki Taylor hasa.
2012. febr. 22. 19:55
26/30 anonim válasza:
Asse' tudom, ki ez a két gyíkarc. Valami sztárok, annyit kigugliztam, de úgy általában a műholdak magasságából sz*rom le a sztár-világot, így őket is.
27/30 anonim válasza:
Milyen okosak vagytok gyerekek!Amúgy ha kimegy a vámpír a napra nem fog meghalni drágaságom!:DD
28/30 anonim válasza:
"Amúgy ha kimegy a vámpír a napra nem fog meghalni drágaságom!:DD"
Amúgy vámpírok nem is léteznek, drágaságom.. nem lettél még felvilágosítva?
29/30 anonim válasza:
Nekem személy szerint semmi bajom nincsen velük, de azért gáz hogy az emberek többsége arról ítél, hogy ki hogy néz ki...
30/30 anonim válasza:
Másrészről, akik utálják, szerintem leginkább azért, mert az Alkonyatos szerepéből indulnak ki, de ha látnák egy más filmben, akcióban pl. tán más lenne a véleményük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!