Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretnétek ha nyalnám a talpatokat?
Figyelt kérdés
ha igen írjatok e-mailt:)2012. febr. 22. 00:47
11/22 anonim válasza:
30 ezerért egy prosit lábát is szopogathatná 2 órán át baszod...
12/22 étoile et lune válasza:
Na csitt, rontod az esélyeimet. A prostinak már elnyalták a lábát amúgy is.
13/22 A kérdező kommentje:
sok lenne nagyon:(
2012. febr. 22. 01:29
14/22 étoile et lune válasza:
Oh, akkor mindegy, tényleg drága vagyok. Pedig bájosan tudok kuncogni.
16/22 anonim válasza:
Óóó ne add fel kérdező! Szerintem tudod még azt az árat taposni ;) Szerintem a csaj 5000-ért is belemenne ;) Alkudj koma!
17/22 étoile et lune válasza:
Amikor azt írtam a 30ezerről, hogy ez még nem a végleges ár, nem arra céloztam, hogy hajlandó lennék lealkudni. :) Én max áremelésre gondoltam, na de nem mindenkiből lenne jó k*rva, valaki túl sokat kér.
18/22 anonim válasza:
Atya ég XD
made my day
egyébként hogy rendesen válaszoljak, nem tudom, de hogy visítva röhögnék az biztos, és sanszos, hogy féktelenségemben a lábam az orroddal igen fájdalmas kapcsolatba kerülne, mert csikis is vagyok, éés a reflex, ugye... XDXD
19/22 anonim válasza:
Fúú, erről most hirtelen az a vicc jutott eszembe:
Férfi: Lefeküdnél velem 1 millióért?
Nő: Még szép!
Férfi: És egy ezresért?
Nő: Egy ezresért? Minek nézel te, ku*vának?
Férfi: Azon már túlvagyunk, hogy ku*va-e vagy vagy sem. Jelen pillanatban a tarifádat állapítjuk meg.
20/22 étoile et lune válasza:
Figyelj, ha nincs humorod, felőlem leqrvázhatsz, ha ettől jobban érzed magad és ettől sikerélményed lesz. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!