Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok a fogszabá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok a fogszabályzós lányokról?

Figyelt kérdés

Gondolom már több ilyen vagy ehhez hasonló kérdés felmerült itt az oldalon, de én most tényleg az ŐSZINTE véleményekre lennék kiváncsi! :)

Fiúk, mit gondoltok a fogszabályzós lányokról? Ha valakinek fogszabályzója van, annak kevesebb az esélye nálatok?

Köszönöm a válaszokat! :)

2012. febr. 19. 19:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ó :) És mióta van fent? és kb meddig lesz szűkséged fogszabályzóra?
2012. febr. 19. 20:20
 12/22 anonim ***** válasza:

ma 20:09 vagyok megint.

Nem , nem vagyok/voltam szabályzós,egyszerűen szerintem szép lányok mindenféleképp szépek,kíváncsi lennék, te hogy nézel ki, és meg tudnám mondani, hogy tetszel-e,ha úgy alakul, én járnék is veled,persze ha te is benne vagy.

2012. febr. 19. 20:20
 13/22 A kérdező kommentje:
Kicsivel több, mint egy hónapja a van fogszabim és kb másfél-t évig lesz fent. Egyébként barna halyam van, szőke melírral és kék szemem van. :)
2012. febr. 19. 20:22
 14/22 anonim ***** válasza:

Hmm :) am nem akarok kötekedni meg okoskodni, de a "haly"=haj :) mostanában nekem sincs túl jó érzékem ehhez a ly vagy j megkülönböztetéshez :$

Amúgy biztos szép lehetsz, a fogszabályzó meg egyszer csak lekerül, ha valakit az zavarna :)

2012. febr. 19. 20:25
 15/22 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért, de mobilról írok és nem figyeltem rá! :) elég gyorsan írtam és ilyenkor előfordul, hogy elírom az alapvető dolgokat is. :P :)
2012. febr. 19. 20:27
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Kellene a kutyának fogszabályzós csaj...hogy leharapja a farkamat? Inkább egy kecskét dugnék meg! Fujj
2012. febr. 19. 21:15
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
#16 Ha ekkora tajparaszt vagy, jobb ha el is kezdessz udvarolni annak a kecskének, mert normális nőnek soha nem fogsz kelleni! Általában azoknak van ilyen nagy pofája aki 12 évesen 5 centis "farokkal" rendelkeznek, és itt élik ki magukat! na huzz innen :)
2012. febr. 19. 21:20
 18/22 anonim ***** válasza:

Ez nem fétis vagy ilyesmi de vhogy aranyaosabbnak tűnnek vele, mondjuk ez fordított esetben (vagyis ha fiú viseli) úgy már gáááz (olvasam GYK kommenteket erről régen hogy a lányok viszont undorodnak tőle)

F18

2012. febr. 19. 22:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Én imádom a fogszabályzós lányokat! Az igényességet és az ártatlanságot sugározza számomra a fogszabályzó és egy ilyen lánynak több esélye van nálam, főleg, ha komoly kapcsolatot keresek. Persze elég finnyás vagyok és igényem van még műcicire, Barbie-baba testre és hasonló dolgokra is, de a fogszabályzó az egy extra kiegészítő, ha párt választok! ;)

25F

2012. febr. 19. 22:51
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem van, akinek kifejezetten szexin áll. A másik, hogy egy idő után úgyis lekerül, és akkor meg még tökéletesebb fogsora lesz, még szexibb lesz. Egyáltalán nincs kevesebb esélye!
2012. febr. 20. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!