Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a fogszabályzós lányokról?
Gondolom már több ilyen vagy ehhez hasonló kérdés felmerült itt az oldalon, de én most tényleg az ŐSZINTE véleményekre lennék kiváncsi! :)
Fiúk, mit gondoltok a fogszabályzós lányokról? Ha valakinek fogszabályzója van, annak kevesebb az esélye nálatok?
Köszönöm a válaszokat! :)
ma 20:09 vagyok megint.
Nem , nem vagyok/voltam szabályzós,egyszerűen szerintem szép lányok mindenféleképp szépek,kíváncsi lennék, te hogy nézel ki, és meg tudnám mondani, hogy tetszel-e,ha úgy alakul, én járnék is veled,persze ha te is benne vagy.
Hmm :) am nem akarok kötekedni meg okoskodni, de a "haly"=haj :) mostanában nekem sincs túl jó érzékem ehhez a ly vagy j megkülönböztetéshez :$
Amúgy biztos szép lehetsz, a fogszabályzó meg egyszer csak lekerül, ha valakit az zavarna :)
Ez nem fétis vagy ilyesmi de vhogy aranyaosabbnak tűnnek vele, mondjuk ez fordított esetben (vagyis ha fiú viseli) úgy már gáááz (olvasam GYK kommenteket erről régen hogy a lányok viszont undorodnak tőle)
F18
Én imádom a fogszabályzós lányokat! Az igényességet és az ártatlanságot sugározza számomra a fogszabályzó és egy ilyen lánynak több esélye van nálam, főleg, ha komoly kapcsolatot keresek. Persze elég finnyás vagyok és igényem van még műcicire, Barbie-baba testre és hasonló dolgokra is, de a fogszabályzó az egy extra kiegészítő, ha párt választok! ;)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!