Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépnem kellene?
Van egy nagyon szép lány,aki mindig mosolyog rám,viszont félek,hogy csak félreértem,és nem tetszem neki. Nekem nagyon tetszik,de nem merek kezdeményezni:S Mit tehetnék?
19f
Ezt valamiképp ki kell deríteni.Hát a lányok általában akkor mosolygnak valakire, hogyha bejön nekik. (kivéve ha valami vicceset látnak a srácon.)Merj kezdeményezni érte ;) Ha fent vagytok mindketten valamilyen közösségi oldalon ráírhatsz ott is, de élőben is sok alkalom nyílik a beszélgetésre. Ismerjétek meg egymást és kis idő múltán, ha te is tetszel neki akkor azt érezni fogod és onnan már csak egy pár lépés választ el a sikertől. Én szurkolok nektek :))
Pusszi:
Jessina
Ismered azt a mesét :D mikor egy fiú álmodozott egy szép hölgyről ám egyszer csak előtte termet de a fiú nem mert oda menni így ment ez tavasztól tavaszig napsütésben és szél fújásban míg a fiú azt vette észre a hölgy egy másik fiú karjában kapaszkodva sétál A többit meg tudjátok :D
Semmit nem vesztesz ha kezdeményezel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!