Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira zavaró, hogy csak nálam fiatalabbaknak jövök be, mit tegyek?
hát gondolom az szóba sem jöhet, hogy Te kezdeményezz az idősebb pasiknál.. (mondjuk nem is ajálanám, mert még félreértik...)
mondjuk azt tudod csinálni, hogy idősebbekkel mozogsz egy társaságban.. esetleg úgy smilnkeled magad, vagy olyanra csinálod a frizurád, hogy idősebbnek tűnj. és ha 17 éves a srác aki megszólít, de van kiállása, lehet hogy simán van olyan érett mint egy idősebb srác
sok sikert
Érdekes, mert én meg főleg az idősebb korosztálynak jövök be(30-asok,40-esek...),pedig nekem is fiatalos a külsőm. Nagyon sokat számít -ahogy az előttem író is megírta- a smink és szerintem a ruha (én pl. szeretem az elegáns,nőies ruhákat magassarkúval).A fiatalok nem mernek hozzámszólni de még az idősebbek is csak félve.:)
A viselkedésed is mérvadó, az idősebbek szeretik a magabiztos, minden porcikájából nőiességet sugárzó hölgyeményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!