Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem unjátok még a "jeleket"?
Figyelt kérdés
Mik a jelei, ha tetszem egy lánynak/fiúnak? Nekem már nagyon elegem van ezekből a kérdésekből. Szerintem emberek vagyunk, nem jelzőtáblák :D Miért nem kérdezik meg a másiktól, ahelyett, hogy itt nyavalyognak egyesek?2012. febr. 19. 00:37
12/25 A kérdező kommentje:
#anonymusgirl Szeretek válaszolni, de ezeket már tényleg nagyon unom. Hiába próbálok segíteni, hogy lépjenek, mert csak felesleges időhúzás, és magukat kínozzák, ha várják a sültgalambot. Nem értik...
2012. febr. 19. 00:54
13/25 anonim válasza:
Persze nehezebb dolgod van, mert a lányok nem szeretnek kezdeményezni, szóval javaslom, hogy legyél tökös és menj oda. Azért senki nem fog keresztbe lenyelni.
14/25 A kérdező kommentje:
#13 Te mire válaszoltál? :D Nekem nincs ilyen problémám, van párom. Csak segíteni akarok másoknak :)
2012. febr. 19. 01:03
15/25 anonim válasza:
Ja, ennek a Sanyinak válaszoltam :D
16/25 Sanyi1234567 válasza:
Nekem nincs ilyen gondom :D Csak arról volt szó h vannak akik nem mernek oda menni csak jelzések után meg minden és azért mondom h mivan azokkal akik fosnak is meg a jeleket se veszik :D
17/25 anonim válasza:
Ja, nem rólad van szó? Akkor nem udvariaskodom, sokkal kevesebb esélyük van, mint azoknak, akik oda mernek menni és veszik a lapot. Ez mástól független, szóval nézhetsz ki bárhogy, ha nem mersz lépni.
18/25 A kérdező kommentje:
Akik fosnak, meg a jeleket sem veszik maradnak egyedül :D Pedig csak egyszer kellene odamenni valakihez, és megtapasztalnák, hogy az élet megy tovább, ha elutasítják akkor is. Egy ideig xar lesz, de utána már nem :)
2012. febr. 19. 01:15
19/25 Sanyi1234567 válasza:
Ezért mondtam h most ezen sztem hülyeség parázni magadat szopatod vele
20/25 anonim válasza:
Ezen az oldalon szinte mindenki csak ilyen kérdéseket tesz fel. Legalább ezer olyan kérdés van már h ;tetszem neki; és ehhez hasonló. Ez szerintem azért van, mert mindenki azt hiszi,h különleges, szokatlan helyzetben van, ezért is kérik mások seg'ítségét. De mivel azt hiszik, h a helyzetük egyedi, a többi, övékhez hasonló kérdéseket el sem olvassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!