Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenek után mi értelme van mosolyogni meg "jeleket" adni a fiúknak?
Áhh, végre nem csak én vagyok így! XD
Én is csak a "beteg vagy te, b.azdmeg?" -arcokat kaptam a bátorító mosolygásaimra. Ha meg bambulok ki a fejemből, és le se sz.rok senkit, nem győzöm levakarni az embereket.
Én se értem, ne aggódj.
20L
Nem úgy nézek rá, mint egy birka és nem úgy mosolygok rá, mint egy hülyére(de ezt le is írtam fennt)...
Köszi a válaszokat!
ne add fel,ne változz meg rossz irányba.
lesznek kudarcok mindig is..te légy erős mindig!
sz@r egy biztató duma,de tényleg így gondolom.
16/L
Hagyd a pi**ába őket...
Én egyszer kb. 5 mp-ig néztem egy fiú osztálytársamat, de nem úgy, hanem csak megfigyeltem, és erre rám förmedt, hogy mit lesek.
Én nem mosolygok senkire.
"Mondd meg egyenesen a fiúnak, h tetszik! Nem, nem leszel tőle olcsó ribanc."
És ezt követően jön el a pillanat, mikor a pasi ráeszmél, hogy neki akkor egy fűszálat nem kell keresztbe tenni, mert a leányzó már eleve bomlik érte. Nem ribanc lesz a pasik szemében, de mindenképpen könnyebben kaphatónak tartják majd, és ez egy normálisabb srácot elriaszt, egy skalpvadász csődört meg beindít, viszonozza a közeledést, megcuccolja párszor aztán lomtárba vele.
próbálj meg az átlagnál jobban kinézni
haj, smink, ruha
Mindenki azt mondja, hogy nem nézek ki rosszul fiú létemre, mégis EGYSZER nem mosolygott rám egy lány se, soha az életbe nem kezdeményezett senki, mindenkinél nekem kellet kivétel nélkül, pedig már nem vagyok tini.
Ismerősöm feje olyan mint a töklámpa, volt, hogy odament hozzá egy lány és megfogta a kezét, csak így, szó nélkül. Nálam még egy kósza flört sem volt.
Minden vágyam az volt mindig is, hogy egy nő mosolyogjon, nézzen, a többit én megcsináltam volna, nem sikerült.
Erről ennyit.
Hülye válaszokat megelőzendő: volt stabil kapcsolatom, hosszabb is, tehát nem vagyok olyan mint a reggeli hányás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!