Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a mánia, hogy minden pasinak a teltebb nők jönnek be, a deszkák mehetnek a francba? Elegem van.
Egy vékony lány vagyok, mert ilyen az alkatom. Sajnos ennek fejében a melleim sem épp nagyok. Mostanában állandóan azt kell hallgatnom, hogy ez az alkat nem kell senkinek, a pasik azt szeretik ha van a lányon mit fogni. Állandóan olvasom a facebook-ra kirakott képeket is miszerint a pasik a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak csontokkal.
Nekem is úgy közlik ezt az egészet mintha legalább hánytatnám magam, holott nagyon is jóízűen tudok enni. Emlékszem mikor a barátom először elvitt kajálni teljesen ledöbbent, azt hitte salátát fogok enni, közben megettem egy akkora adagot mint ő, pedig nem kis darab.
Ez régebben volt.
Szóval mi ez a mánia? Ezentúl tök gáz lesz lassan vékonynak lenni?
Így nézek ki kb: [link]
és unom, hogy folyton legebéznek meg ledeszkáznak... nem én választottam, de nincs bajom az alakommal
tegnapelőtt 23:37 (21F)
LÁTLAK! :D
20L
15:28: Ez valami navi köszönés akart lenni? :D
Mert akkor:
http://www.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g&ob=av3e
:P
21F
Én is megnyugtatlak, ne aggódj emiatt. Nekem is a vékony lányok tetszenek, mint oly sok ismerősömnek. Valahol olvastam a következőt:
Amúgy is, ha egy kis mellű lány ölel át, akkor a szívéhez is közelebb tart.
20/F
Olyanról, hogy eltérő ízlésvilég, nem hallottál még, előző?
Évmilliók óta megdőlt már az állításod; ha nem így lett volna, nem volna 7 milliárd ember a világon, Ázsia és Afrika sokkal gyéren lakottab lenne (és az köztudott, hogy ezen a 2 szép nagy kontinensen mindig is vékony testalkatú emberek éltek). Úgyhogy KIESTÉL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!