Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a mánia, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a mánia, hogy minden pasinak a teltebb nők jönnek be, a deszkák mehetnek a francba? Elegem van.

Figyelt kérdés

Egy vékony lány vagyok, mert ilyen az alkatom. Sajnos ennek fejében a melleim sem épp nagyok. Mostanában állandóan azt kell hallgatnom, hogy ez az alkat nem kell senkinek, a pasik azt szeretik ha van a lányon mit fogni. Állandóan olvasom a facebook-ra kirakott képeket is miszerint a pasik a telt idomokat szeretik, csak a kutyák játszanak csontokkal.

Nekem is úgy közlik ezt az egészet mintha legalább hánytatnám magam, holott nagyon is jóízűen tudok enni. Emlékszem mikor a barátom először elvitt kajálni teljesen ledöbbent, azt hitte salátát fogok enni, közben megettem egy akkora adagot mint ő, pedig nem kis darab.

Ez régebben volt.

Szóval mi ez a mánia? Ezentúl tök gáz lesz lassan vékonynak lenni?

Így nézek ki kb: [link]

és unom, hogy folyton legebéznek meg ledeszkáznak... nem én választottam, de nincs bajom az alakommal

2012. febr. 18. 23:26
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!! kedvesek vagytok:)

Én sem azt akarom, hogy mindenkinek bejöjjenek a vékonyak, de tényleg rossz olvasni ezt.

Olyan mintha egy hormonbajos duci csaj képe alá írnák, hogy senki sem szereti ha bárhol lukat tudsz hajtogatni a csajon

csak példa. Ő sem tehet róla.

2012. febr. 18. 23:49
 22/48 anonim ***** válasza:
Szia, ne foglalkozz azokkal akik nem tartanak vonzónak. Szerintem nagyon szexi vagy, nem ismerkedünk?:) majd írj privátot ha komolyan gondolod. Üdv
2012. febr. 18. 23:50
 23/48 A kérdező kommentje:
21L - a barátnőm olyan mint te vagy és rá is nagyon buknak a pasik. A nagy mell, fenék párosítás általában verhetetlen amint észrevettem:D Szeresd te is!
2012. febr. 18. 23:51
 24/48 A kérdező kommentje:
Pocsolya ugró: van barátom, de cuki vagy:)
2012. febr. 18. 23:52
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha van barátod akkor mi a gond? Logikátlan kérdés de mindegy. Jó vitatkozást!:)
2012. febr. 18. 23:53
 26/48 A kérdező kommentje:
Írtam már egyik kommentembe, hogy csak a válaszok/vélemények érdekelnének.
2012. febr. 18. 23:58
 27/48 anonim válasza:

Szerintem csinos lehetsz,én pl. teltebb kategóriába tartozok( [link] a formám,nagyon tetszenek a vékony lányok.Szerintem ne is foglalkozz senkivel ki mit mond!Ha szereted magad az a lényeg.Annyira akartam olyan csini lenni,mint te,de nekem nem jött össze.Pedig 5 éves korom óta mindig sportoltam v. táncoltam.De azért szeretek finomakat enni,és így is jól érzem magam.Nem tartom magam kövérnek. Mondjuk szerintem ha eljárnál fitnessezni az csak jót tenne.Az ilyen csajok olyan könnyen tudnak kialakítani szép,formás testet.Nem jó a túl izmos,de nekem nagyon tetszik,ha egy nőnek feszes mindene.Én is edzettem,most is mennék,de babát várok:),így itthon nyomom a kíméletesebb tornát. Szóval nevesd ki az ilyen idiótákat,akik a vékonyabb lányokat becsmérlik.Az arányosság a lényeg!!!Meg az önbizalom.

A teltebb nő egyébként tág kategória:).Kinek,mi a gebe és mi a kövér...,telt,molett... .

2012. febr. 19. 00:01
 28/48 anonim ***** válasza:
68%

Én vékony párti vagyok,, az se baj ha még ennél is vékonyabb bár sokkal ne mert az már lassan tényleg anorex:)

Szóval nekem spec a csak kicsit husis csajok sem igazán jönnek be, törékeny lányok 4ever:D

19f

2012. febr. 19. 00:02
 29/48 anonim ***** válasza:
32%

Mert az igazi férfiak azt szeretik,akin van mit fogni.Elsőkörben szex közben.

A szerelem pedig vak,úgyhogy egy olyan deszkát mint te is simán megfektetnek,ha szerelmesek.

2012. febr. 19. 00:25
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez hogy az igazi férfiak azt szeretik ha van mit fogni?

Ennek annyi értelme van mint ha azt mondanám hogy csak azok az igazi férfiak akiknek a kék a kedvenc színe.

Ízlések és pofonok...

2012. febr. 19. 00:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!