Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves fiúnak érdemes leborotválni a hónaljszőrét?
persze, hogy érdemes!
ezenkívül fesd lilára a körmeidet és csinálj frufrut a hajadba - esetleg rúzsozd is ki egy kicsit a szád, az biztos bejön minden csajnak :)
írigylem a problémdat...
Szerintem hülyeség borotválni.
Hülyeség, hogy kevésbé van izzadságszaga. A szőr szabályozza az izzadást, úgyhogy szerintem sokkal higiénikusabb ha hagyod.
Ha nagyon zavar akkor told le, bár 15 évesen szerintem nem fog zavarni senkit hogy ott van. Meg ha elkezded borotválni, után hetente legalább kétszer kell, mert mindig egyre nagyobb lesz.
18F
Miért lenne nőies és meleg, az h egy pasi boroválja a hónalját? Hát szerintem meg pont h sokkal higénikusabb mintha ott lógna egy izzadt szőrcsomó.Jah meg ez h a 14-17és korosztály hülyesége ez.haggyukmár.
A pasinak legyen szőr a kezén lábán, esetleg mellkason, de hónaljon semmiképp.
19/L
szerintem kezén lábán hónalján kell szőr. mellkason meg lent, na ott undi.
17L
5000 éven át egy nő sem horkant fel, ha meglátott egy szőrös férfit.
Na ne mondd már nekem, hogy természetes a hónaljborotválás a férfiaknál!
Legközelebb persze, borotválják a lábukat, az orrlyukat, a fület, a péniszt, mindent, és legyenek csupaszok és lányosak...komolyan mondom lehet, hogy valakinek jobban tetszik borotváltan, de ez ne legeyen már elvárás. És egyátalán nem higénikusabb borotváltan, sőt, talán természetanyánk nem véletlenül adott szőrt oda.
Ez egy divat. Kérdezze meg mindenki apját, anyját, nagyszüleit, ők sem borotválták, akkor ők is gusztustalanok?
Tudod én nem undorodom semmilyen részemtől, és mástól sem.
Ha lakalan szigetre kerülsz rövid úton öngyilkos leszel, mert nem lesz nálad se smink, se borotva. Nme vagyok szőrpárti, de szőrellenes se. Mint ahogy régebben a vékony szemöldök volt a divat, mostmár a vastag az, a hajszínek, a szőrösség mind-mind változik. Mikor még megszülettetek nem volt ilyen borotválási mánia, valószínűleg nem azért, mert az akkoriak visszamaradottak lettek volna.
Ma ez a nő- és férfiideál. Akinek tetszik, tetszik, semmi bajomm borotválja csak, de nem értem minek és hova. 10 év múlva már ciki lesz a csupaszság, előre megmondom. Ha ennyire benne vagy kedves uccsó válaszoló a témában, fogj egy borotvát és tüntesd el a szemöldököd,a hajad, a végbélnyílás szőrét, az orrod és füled szőrét, mert az mind mind csúnya szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!