Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért okoz nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért okoz nektek örömet, ha szórakozóhelyeken a férfi mosdót használhatjátok?

Figyelt kérdés
Engem kifejezetten taszít az efféle viselkedése a nőknek annak ellenére, hogy jelenleg nincs barátnőm... Ez részetekről egyfajta felajánlkozás?
2012. febr. 18. 15:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is mentem már férfi wc-be, mikor nagyon kellett pisilnem, és a női előtt "kétezren" álltak, a férfi előtt meg alig. Ez az egyik fő okom.

Mellesleg, a tömött szórakozóhelyeken állítom tapasztalat alapján, hogy a férfi wc-k sokkal tisztábbak és kulturáltabbak!! Sok részeg nő úgy gondolja, hogy a véres tampont/betétet csak úgy eldobáljuk. Engem meg ettől a hányinger kerülget. Férfi wc-ben ez a veszély nem fenyeget. Főleg, hogy a férfiak többnyire piszoárba pisilnek, így nincsenek a wc-ülőkék olyan szinten lepisilve, hogy rosszullét fog el, amikor meglátom. Szóval a saját közérzetem miatt is szívesebben megyek a férfi wc-be. Természetesen nem mindig és nem minden helyen!

Amúgy az egyik kedvenc szórakozóhelyemen gyakran áll fent az az eset, hogy a férfiak bemennek a nőibe, a nők meg a férfi wc-be :D

19/L

2012. febr. 23. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!