Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesít? Miért érzem azt, hogy megőrülök?
11/20 A kérdező kommentje:
18 vagyok... De én előtte nem jártam bulizni, most viszont ott vagyok minden hétvégén azóta, és érzem hogy egyre mélyebbre süllyedek, egy olyan ember miatt aki meg sem érdemli, de nem tudom feldolgozni ezt az egészet... nem megy...
Na szóval akkor ne igyál annyit csak mértékkel.Ne drogozz és ne legyél ku*va. Majd megismered azt aki megbecsül.
2012. febr. 17. 23:47
én másfél évig nem tudtam túlleni a volt barátomon :/
sokkal gazdagabb, okosabb, népszerűbb csaj miatt hagyott el.
kerestem egy másik pasit, kezdetben csak hogy felejtsek őt meg tiltottam mindenhonnan.
aztán eltelt jó pár év lassan már nem gondoltam az exre. közben a másikkal sajnos szétmentünk.
újra találkoztam a régivel és már ő is szingli volt.
most megint összejöttünk igaz gyenge még a kapcsolat sok bennem a sérelem de adtam magunknak egy utolsó esélyt.
ne add fel! főleg ne foglalkozz a másik lánnyal. lehet hogy sok dologban jobb de valamiben biztos te is az vagy. valaki más majd azért szeret meg, amilyen vagy hibákkal együtt.
és lehet hogy még újra összejöttök. nem lehet kiszámítani előre az életet. mi úgy szakítottunk hogy azt hittem, soha nem fog már beszélni velem.
2012. febr. 17. 23:48
Ennél még nagyobb nagyobb pofonokat is fogsz kapni mind a szerelmi életed során, és általánosan, az élet területén is, csak akkor nyered meg, ha magadtól felkelsz, és csak akkor fogod igazán érezni és átlátni a dolgokat. Voltam már így, kaptam már nagyon durva kosarakat is, de én nem hagyom hogy a padlóra küldjenek, ha meg mégis odakerülök, akkor a lehető leggyorsabban fel kell állni. Az egyik nap sírd tele a párnádat és hallgass depis zenét, a másik nap kelj fel, felejts, menj el bulizni, csajozz , vagyis te pasizz, lógj a barátokkal, és örülj neki, hogy egy ilyen aberált balf*sz aki nem szeretett és becsapott nem rabolja tovább az idődet, légy nyertes, és ne engedd hogy mély nyomot hagyjon az eset, ezt tudom tanácsolni. Talán nehéz, valakinek hamar sikerül, valakinek idő kell, de lehetetlen nincs (kivétel nyitott szájjal mondani egy "p" hangot, na az tényleg nem lehetséges) Fej a fejjel :)
2012. febr. 17. 23:50
15/20 A kérdező kommentje:
Rajta leszek a változáson, igyekszem. De bennem van az a tudat, remény h ebben a kib*szott életben, egyszer egy napot hagy tölthessek el vele....
Miért, annyira haragszik rád hogy nem is hajlandó veled beszélni sem?
2012. febr. 18. 00:04
17/20 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, de még mintha Ő lenne rám megsértődve.... És már nem is merek vele beszélni, mert tudom hogy ki tetszik neki, és ismerem a csajt.
ő szakított veled?
én a helyedben megkérdezném hogy haragszik-e rám és ha igen miért. úgy veszem ki a szavaidból hogy még nem jött össze a másik lánnyal csak tetszik neki. még talán nem késő helyrehozni a dolgot. a szépség elég relatív fogalom :) mindenki mást tart szépnek. ha ismered a lányt, tudod mi jó a természetében ami tetszhet neki és ezt a magad javára fordíthatod. a jó tulajdonságokat el lehet tanulni másoktól és így benned több lesz. ha tudod mit szeretett benned a párod és azt is, hogy beszél vele a másik lány akkor rájössz mi az amiért vonzza és magadban is kiépítheted.
biztosan nem jobb nálad mindenben.
én akiket jobbnak tartok magamnál azoktól tanulok hogy én is jobb lehessek. :)
2012. febr. 18. 13:41
Én is hasonló helyzetben vagyok, kedves kérdező. Nálam is kb. fél év telt el, és még mindig ugyanúgy fáj. Bár én próbálkozom más pasikkal abban a naiv hitben, hogy majd jön valaki, aki feledteti, de eddig nem jártam túl sok sikerrel. Úgy vagyok vele, hogy sodródok az árral, aztán lesz, ami lesz. Majd a sors elintézi... Olyan klisékkel vigasztalom magam, hogy majd a következő barátnője jól pofára ejti őt, és hozzám jön sírni, de én akkor már magasról teszek rá!:) Egyébként tényleg az a megoldás - ha csak ideiglenes is - hogy járj sokat társaságba. Nem feltétlen buliba, lerészegedni, csak üljetek be kávézóba, moziba, esetleg gyűljetek össze valamelyikőtöknél. És a sport is sokat segít. Járj kondiba, ezzel nem csak lefoglalod magad, de még formásodsz is, és pár hónap múlva láthatja majd a pasi, hogy mit vesztett. :)
2012. febr. 18. 16:03
20/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Igen, Ő szakított velem... Egy másik lány miatt. De már azzal a lánnyal is vége lett, és most ugye tetszik neki ez a másik.... Igen, nem hagyom el magam, szeretném ha egyszer még úgy látna, hogy tátva marad a szája :)
Kapcsolódó kérdések: