Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ez ellen (folyt. Lent)?
Figyelt kérdés
Lányok fiúk mindegy ki válaszol... Egyetlen kérdésem lenne, mégis , hogy kezdjek neki a "dolognak" ha azt akarom hogy a végén ne azt a választ kapjam, hogy hát amúgy bírlak , de ... ( a kutya megdöglött de azért tartsuk meg). Egyszerűen nem tudom mit rontok el, utoljára már nem is az én hibám volt...(a lány azzal jött, mert sokat beszélünk msn-en, de élőben nem olyan... 1. már hogy a fenébe lenne ugyanolyan 2. én elég sokat beszélek... de a semmire amit ő böfögött nekem ,ahhoz nem tudok hozzászólni ) Szoval a probléma ott van, hogy odaáig mindig eljutok, hogy minden szép és jó, de aztán jön ez a szöveg, és ezt is NEHEZEN nyögik ki...Ilyenkor hoznám a szívlapátot legszívesebben...2012. febr. 17. 21:33
1/6 anonim válasza:
Msn? ne neten ismerkedj, menj ki az utcára, szívj egy kis friss(ha pesten laksz nem olyan friss, de még okés) levegőt, és keresgél tovább, ÉLŐBEN.
3/6 anonim válasza:
Nők... SOHA nem próbáld megérteni őket, mert nem lehet.. hidd el! xD Max agykisülést kapnál, de akkor sem értnéd meg a női logikát... :P xD
4/6 A kérdező kommentje:
Azért azt megnézném hogy első válaszoló hogy beszél olyannal akivel heti kétszer találkozik :)
2012. febr. 17. 21:42
5/6 anonim válasza:
Élőben, msnen tényleg nem csajozunk, az esetek 90%-ában nem jön össze, hidd el.
6/6 A kérdező kommentje:
Vagy ezt rakjátok össze: szoval én sokat beszélek, mondja hogy ne beszéljek annyit... ok nem beszélek annyit... de ő meg meg se szólal XD A másik meg hogy élőben ... amikor el akartam hívni a válasz az volt ne legyek türelmetlen (a randinak nem az lenne a célja hogy megismerjük egymást?!?!- még jó hogy nem kezdek el tücsköt bogarat beszélni a barátnői előtt, velük akarok lenni vagy vele?-.-) (ja és már nem is jeleket "küldött" hanem ilyen puskalövéseket, de ezek szerint mindent félre lehet érteni... pedig ezeket nem is csak én láttam, hanem már haver is mondta ... )
2012. febr. 17. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!