Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnéznétek hogy nézek ki?
A párom szerint kövér vagyok!Megnéznétek a képeimet és leirnátok mit gondoltok!
Kort is légyszi!
Köszönöm!
26/L
Okés köszi!
Igen kicsit elszaladt velem a ló a télen! :) Talán az esti nassik! :) de elkezdtem futni!
Csak a párom felől az zavar
-rossz évszakban hiztál mert az uszógumi az nyárra való nem télre!
-Hát jó nagydarabb lettél b.maeg!
-Kicsit vegyél visszább mert nem valami jó egy sonkával sexelni!
Nah meg ilyenek!Ez olyan k.va szarul esik!
És amikor mondom neki hogy neked is van egy kis pocakod akkor ő azt mondja hát jó de én férfi vagyok!
"És amikor mondom neki hogy neked is van egy kis pocakod akkor ő azt mondja hát jó de én férfi vagyok!"
Jó, hát ebből egyértelmű, hogy lapát-érett a pasi.
Paraszt beszólásai vannak, főleg úgy, hogy ő sem tökéletes.
"Kicsit vegyél visszább mert nem valami jó egy sonkával sexelni!"
Na itt mondtam volna neki azt, hogy: Hátrább az agarakkal, mert nem jó egy barommal szexelni
És kiadtam volna az útját.
Az egy dolog, hogy figyelmeztet, hogy felszedtél pár kilót, de az hogy beszól, amikor a leginkább sebezhető vagy szex közben...no comment...
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Nem maradok vele már amugy sem olyan jó 2 évet boldogitottuk egymást!Csak kiváncsi voltam más is igy lát e engem mint ő!
Majd lessz más aki elfogad olyannak amilyen vagyok!(bár remélem addigra a pocakom lemegy) :)
kaptál már elég bátorítást, én is megtoldom.
csinos vagy, de az oldalról készített nem előnyös. a csípőddel nincs semmi gond, nőies. de, ha előre hajolsz fényképezés közben akkor látszik hogy a pocid kicsivel nagyobb, mint az abszolút ideális. de nem rossz! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!