Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnéznétek hogy nézek ki?
A párom szerint kövér vagyok!Megnéznétek a képeimet és leirnátok mit gondoltok!
Kort is légyszi!
Köszönöm!
26/L
Még csak duci sem vagy, nem hogy kövér viszont egy max 5 kiló -de talán még annyi sem- van rajtad plusszban szerintem.
19f
Van rajtad pár kiló, de nem vészes. Ne kezdj nagy fogyókúrába mert nem vagy dagadt, csak egy picit többet sportolj és egy kicsit kevesebbet egyél (gyorsétterem ritkábban, inkább salátát egyél a húshoz - de te tudod mit eszel és mit lehet elhagyni, vagy egészségesebbre cserélni).
Pasit meg rúgd ki, keressen magának egy csontos modellt.
nah oké megtudtátok nézni!
Hmm köszike!Szóval akkor csak egy kicsit kellene fogyóznóm?
48 voltam és most 55 lettem!
Nem én tettem fel a képeket!
A hasadon van inkább a felesleg. Nem vagy olyan kövér, hogy most minél előbb le kéne adnod több kilót, neked tényleg elég lenne csak az életmódváltás és hogy odafigyelj a jövőben.
A kilók meg gyorsan jönnek, és nehezen mennek le, egy picit nem figyelsz és már felugranak..
Köszike Mindenkinek!
A hapsi pedig megy a szemetesbe!
Egyáltalán nem vagy kövér! :)
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!