Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire számítana?
Annak a srácnak,aki nagyon helyes-és tudja is magáról,ennyire számítana a külső?A testem átlagos,az arcom szintén,de szerintem jó a kisugárzásom.Az a 2 nekem tetsző srác pedig észre sem vesz.Akinek meg bejövök,az nekem nem.Most mondhatnátok,hogy én külső alapján ítéltem,de nem:figyelem a szemét,kezét,fenekét,mosolyát,és a kisugárzását.
Sosem fognak észre venni,mert csak átlagos vagyok?
De az már nem én lennék.:S
Ha nem lenne semennyi önbizalmam,akkor nem tudnék emberek közé menni,mert kiállásom sem lenne,és nyomi lennék.:D
Köszönöm,hogy írtál.
"Annak a srácnak,aki nagyon helyes-és tudja is magáról,ennyire számítana a külső?"
Lol! Kedves kérdező, az a baj, hogy tipikus mai nő vagy, akinek csak a legjobb kell, és esélyt sem ad egy átlagos srácnak. Az a bibi, hogy neked is csak a külső számít és semmi más, de te azért elvárod, hogy az átlagos adottságaid mellett a csúcspasik ésrevegyenek!
"Most mondhatnátok,hogy én külső alapján ítéltem,de nem:figyelem a szemét,kezét,fenekét,mosolyát,és a kisugárzását."
Ez mind külső tulajdonság a kisugárzást leszámítva. Szóval igen, te is a külsőn alapján ítélsz!
De nem az a tipikus fejet nézem,meg hasat,lábat-féle vagyok...
Ami megragadott,az a kisugárzása,mivel elhaladt mellettem,és akkor éreztem valami mást..:) A másik srácnál pedig az fogott meg,ahogy az osztálytársaival bánik,annyira kedves,aranyos.:)
Az előbbi srácot pedig ha meglátom,megkönnyezem,mert a lelkemig hatol a jelenléte.Ez azért jelent valamit...
De kösz mindenkinek.
Rondán.Barna haj/szem,a hajam hosszú.A bőröm kissé zsíros,de néha teszek alapozót,és egyáltalán nem látszik.(nem 2 kg-ot)
Szerintem kövér vagyok,mások szerint vékony.(170 cm/55 kg)
A fogaim rendben vannak.Normálisan öltözködöm.
Kedves 9. kommentelő!Heti 3X sportolni járok,heti 3 tesi órám is van.Nem vagyok lusta,és egészségesen táplálkozom,amennyire csak lehet.Úgyhogy ez bukta...:) Azért nem töröltetem a nyomorékságodra utaló kommentedet,mert megérdemled,hogy leszavazzanak!:)
Ja és itt van 2 kép a 'löttyedt' testemről:
Kritikák jöhetnek,kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!