Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok erre tudtok megfelelő magyarázatot adni?
"Azért akartam volna ugye neki egy csokit adni, mert olyan nagyon kedves vagyok"
Inkább meggondolatlan. Valentin-napra csak már meglévő barátnőnek adunk ajándékot, potenciális barátnőjelöltnek nem. És ahogy elnézem elkövettél egy még nagyobb hibát: amikor el akartad hívni őt nem lett volna szabad hagynod hogy mellébeszéljen ("mondta ne legyek türelmetlen" - ugyan mi türelmetlen van abban ha elhívod randira? vagy azt akarja hogy ítéletnapig várj hogy egyszer hátha igent mond neked? könyörgöm...). Udvariasan de határozottan meg kellett volna mondanod hogy ha nemet mond akkor továbbmész és keresel egy olyan lányt aki igent mond. Egy férfi számára a "talán" nem válasz!
Siman le akar koptatni a csaj... Ez a tipikus kerülgetös magatartas, en ezt borzalmasnak talalom, nem tudom, mi a francert nem tudjak az emberek kimondani a büvös szot: NEM.
Hagyd a francba, keress egy normalisabb lanyt, ez valami p.csa lesz...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!