Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ilyen dalokat mondani? KÉRLEK SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
Szóval, az a lényeg, hogy van egy srác, akiért nagyon odavagyok. Akárhányszor meglátom, azonnal megkívánom, akarom őt.
Tehát ezek a mondatok, szavak megtalálhatók benne, vagy illik a szituációnkhoz a dal tartalma:
akarlak, várom a hívásod, sokat gondolok rád, megőrjítesz, kívánlak, érezni akarlak... (kis szexualitás is lehet benne)
2012. febr. 16. 19:25
21/32 anonim válasza:
22/32 A kérdező kommentje:
# 6/20 ma 19:30
Road - Nem kell más
Road - Nem elég
E kettő közül egyszerűen nem tudok dönteni, mindkettő annyira jó, és mindkettő annyira illik a sztorinkhoz... :)
2012. febr. 16. 20:25
23/32 anonim válasza:
Nekem a Nem kell más a kedvencem :) mármint ha a 2 közül kell :) meg amúgy is tök jó :)
24/32 anonim válasza:
25/32 anonim válasza:
Ja amúgy :)
26/32 anonim válasza:
Gratulálok azon hülyéknek, akik lepontoznak mindenkit, aki a kérdésre válaszol!
27/32 anonim válasza:
Ezt már énis szóvá tettem én mindenkinek pozitívot nyomok -.-" valaki nagyon szánalmas itt
28/32 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=tGYp4KjvoQ4
xDDDD Ezen biztos meglepődne.
A lepontozó lúzerre meg ne figyeljetek.
29/32 anonim válasza:
30/32 anonim válasza:
Jujj..le lettem pontozva xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!