Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha az iszonyú kerek fenekemhez van a csipőmön hájam? Zavarja ez a fiúkat? Vagy jó fogdosni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 15:20
2/12 anonim válasza:
hát szerintem tegyél fel egy képet.....így ezt nehéz...
3/12 anonim válasza:
KÉPET, KÉPET, KÉPET, KÉPET, KÉPET,KÉPET!!!!!!
5/12 anonim válasza:
Én a feneke szeretem fogdosni, a csípőt és a derekat átkarolni szoktam. Ha Téged nem zavar, és magabiztos Vagy így is, akkor nincsen gond. Én például nem szeretek semmilyen felesleget egy nőn, de a legtöbb pasi szereti, sok pedig elfogadja. :)
25f
6/12 anonim válasza:
nem, legalább ne süllyedsz el!
7/12 anonim válasza:
én ismerek lányt akinek ez jól áll, de ha képet nem is, legalább egy magasság-súly adatot mondhatnál, vagy hogy arányos-e a testalkatod szerinted.
8/12 anonim válasza:
Szerintem aranyos, ha a lányon van egy kis felesleg :) Akár még a hasán is valamennyi, amibe éppen, hogy meg lehet kapaszkodni, kicsit olyan gyöntölgetnivaló legyen :D De képpel valóban könnyebb lenne.:)
9/12 anonim válasza:
iszonyú kerek fenéknél ez jól is állhat, de egy semmi fenéknél gáz, amúgy képről többet tudunk mondani :)
10/12 anonim válasza:
kép nélkül nehéz válaszolni. van akinek jól áll, de többnyire gáz sztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!