Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csúnya lányok miért kedveseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya lányok miért kedvesebbek, mint a szépek?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy nincs kivétel, de általánosságban így van.
2012. febr. 15. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
Már meg se éri csajozni, drágábbak mint a benzin.
2012. febr. 16. 12:15
 62/65 anonim ***** válasza:
nem tudom. ha úgy van kedvem, kedves vagyok és bárkinek bármikor segítek, ha meg olyanom van, akkor bunkó vagyok. viszont nem hinném, ha csúnya lennék, másképp viselkednék.
2012. febr. 16. 14:15
 63/65 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kedvesebbek.
2012. febr. 16. 15:11
 64/65 A kérdező kommentje:
ma 08:47 - válaszod implikálja, hogy az ember csak azzal kedves, aki tetszik neki. Ez nem így van.
2012. febr. 16. 17:48
 65/65 anonim ***** válasza:

A kérdésre a válasz:

Kezdjük azzal, hogy eléggé relatív, hogy mi számít csúnyának és mi szépnek. Én veszem úgy, hogy ki milyennek tartja magát, ebből könnyebb kiindulni.

Tehát akik szépnek tartják magukat, azokat nagy valószínűséggel a többiek is annak fogják látni, ha csak nem nagyon csúnyák. Tehát aki szépnek érzi magát, annak nagyobb az önbizalma és egója, épp ezért hajlamos másokat lenézni. Aki meg csúnyának érzi magát, az a többieket magával egyenrangúnak tartja, vagy többnek, ezért odafigyel rájuk, és igyekszik megértő lenni, ha valakinek valami baja van... Aki csúnyább, annak kevesebb barátja van, mert nem mer odamenni emberekhez, és talán még ezért is lehet barátságosabb, mert szeretne több barátot, míg a nagyobb önbizalommal rendelkező maguk köré gyűjtik az embereket, és köszönik szépen, boldogan megvannak nélküled is...

2012. júl. 24. 01:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!