Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az milyen ha egy srác hajpántot hord, hogy összefogja a haját?
Igen, vannak olyan emberek. Sokszor engem is kiszúrnak, pedig isten bizony semmit sem csinálok, csak megyek és nézek ki a fejemből.
De egyszer adja meg a jó isten, hogy nem vasalom ki a nadrágom, minden szemétláda azt nézi :D
Egyébként attól függ mitől tűnik az ember. Engem szerintem azért szeretnek, mert kommunikatív vagyok, általában tőlem kérnek útbaigazítást (amivel nem kicsit szívják meg, egyenes utcán is képes vagyok eltévedni), szóval szeretnek velem beszélgetni.
Aki esetleg kitűnik egy szivárványszínű haj miatt, az lehet, hogy egy darabig téma, de szerintem nem pozitív értelemben. Szóval ennek én kevésbé örülnék.
Srácok! Igen én vagyok az a f@szfej, aki milliókat költ MESTERFODRÁSZRA. Mellesleg nagyon rázizzentetek erre a témára, hiszen senki nem vette észre azt a kis szócskát, hogy én bőrfejű vagyok, tehát épp nem ezzel akarok kitűnni :D Ezt csak egy példának írtam, hogy volt már rá példa, ennyi.
Fűmagos!
Én igazából pont leszarom, hogy te mennyit tudsz a tejbe aprítani, igazából erről nem is volt szó, így nem is értem, hogy ez hogy jött szóba!? Nekem nincs menő verdám, nincs hard kocka gépem, de mindig is úgy voltam ezekkel a dolgokkal, hogy inkább a minőség, talán ez azért is van, mert világ életemben ilyen körben éltem, nekem ez a normális. És igazából jobban is érzem magam tőle és az teljesen hidegen hagy, hogy más erről mit gondol. Lehet szarral dobálózni, de minek? Engem nem tudok meggyőzni és én sem akarok senkit semmire rátukmálni, csupán egy ajánlott opció volt ez a megoldás.
A többieknek meg hangsúlyoznám, amit füves barátunk már észre vett, csak Ti nem, drága igen művelt úriember barátaim, hogy NEM VAGYUNK EGYFORMÁK shift négy
Üdv!
Aztarohadtéletbe, most kajak itt vitatkoztatok?
Nagyba örülök, hogy 30 válasz jött,neem, helyette vita ment.
Magyar mentalitás..........
Az a lényeg, hogy venni fogok hajpántot, hátrafogatom vele a hajam, ha nem tetszik maajd leborotválom a fejem,és kész.
Aki szerint búza,az sz@rja össze magát, egyéni vélemény, az OK, de nem erre voltam kíváncsi.
Magára sokat költő, mesterfodrászhoz járó barátom, (ha szólíthatlak barátomnak) nincs kedvem sokat költeni a frizurámra....épp azzal akarok kitűnni, hogy nekem a régi hogy áll (most kb úgy nézek ki mint egy szemüveges Hitler, bajusz nélkül,és k**vaszar).
Bőrfejű, igazad van, kinek a pap,kinek a papné, de most istenem, nem elvegyülni akarok......
Nekem bejön a hosszú haj és a hajpánttal sincs semmi gond szerintem. Egyik ismerősöm is így horda, és hát húúú szerintem szexi volt. :D
Amúgy meg van egy csomó focista aki szintén így hordja a pályán a haját és azokat se szólja meg senki.
Relatív hogy kinek mi jön be :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!