Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Az milyen ha egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az milyen ha egy srác hajpántot hord, hogy összefogja a haját?

Figyelt kérdés
Elég hosszú hajam van,és szerintem jobban néznék ki,ha hajpánttal hátrafognám...szerintetek?
2012. febr. 15. 20:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

ma 21:43

Hát figyelj! Nem vagyunk egyformák, szerintem nem b*zis ha egy férfi mesterfodrászhoz jár, sokkal inkább mondanám igényesnek, vagy épp sznobnak, de b*zisnak semmiképp. Egyébként én is fiú vagyok, méghozzá bőrfejű, de korábban nekem is volt 20 centis hajam és nem sajnáltam a pénzt a tanácsadásra. De tehát ha egy alteros srác/csaj 40 rugóért csináltat rasztát, akkor az már megab*zi? Ugyan miért? Valakinek fontos a minőség és a jó megjelenés, persze most nem azt mondom, hogy Te melegítőben, szandálban és török kockás térdzokniban jársz, de abban viszont 100%-ig biztos vagyok, hogy egy kúrva nagy szakadék van köztünk, már ami a megjelenést illeti, ha ezen a téren ilyen vagy, akkor kb minden hasonló téren ilyen lehetsz. Egy átlag szürke egér , aki teljes mértékben beleolvad a hétköznapokba.

2012. febr. 15. 21:55
 22/41 A kérdező kommentje:

az megint más tészta.

Rasztát csinálnék,de nem lehet,mert nincs akkora hajam.

2012. febr. 15. 22:02
 23/41 anonim ***** válasza:

1: kérdező kommentje: nagyon remélem hogy azt hogy "ott a pont" , azt a matematika levezetésemre írtad

2: azt hogy 20-és amit mondtál 40e forint sok egy hajra , azt nem csak én gondolom így(mert hiába írom most ugyse fogod elhinni hogy nevetve megtehetném) hanem mindenki más rajtad és azokon kívül , akik ilyen összegeket költenek a hajukra. És ha elnézed , és pont fordítva látom , nekem nem kell extra haj , meg semmi ilyesmi , hogy kitűnjek a tömegből(kezdve ott hogy 2m vagyok;)) , és aki ilyen hajat csináltat , én azt pont annak veszem , hogy mással nem tud kitűnni , csak ilyen hajjal meg a velejáró fdolgokkal....(nekem is volt ilyen hajam, akaratomon kívül , egy jó fodrász ismerősöm csinálta , nem is figyeltem , gondolta tetszeni fog, de én addig amig hazamentem bujkáltam nehogy meglássanak ilyen gyökér hajjal, kb 1 órát birtam és visszamentem hogy , bocs , de ez igy nem jo , na mindegy, ez már elég off) de hát te tudod.... az biztos hogy nekem nem kell ilyen haj (még ingyen se , ami meg is történt)

2012. febr. 15. 22:05
 24/41 anonim ***** válasza:
de amúgy akármit írsz , ott a pont , hogy nem vagyunk egyformák....
2012. febr. 15. 22:11
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
A fűmagos tagot kedvelem :D
2012. febr. 15. 22:16
 26/41 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg igaz, amit ír.

Az csináltat ilyen látványos dolgokat, aki mással nem tud kitűnni. Nekem is első gondolatom, amikor meglátok egy ilyen embert, hogy kisebbségi komplexusa van.

Pedig szerintem tök jó érzés elvegyülni az emberek között :)

2012. febr. 15. 22:20
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
jajj kedves barátom , újra meg újra elolvasva egyre nagyobbakat mosolygok azon amit írtál és amekkorát tévedsz , és amekkora tévhitben vagy , hogy csak ilyen mesterfodrász által csinált haj vagy olyan , sok helyen olvashattad , hogy nem a ruha teszi az embert , ezt most terjesszük ki a hajra is , ha beleegyezel , és nem tudom hogy értelmezted-e , de ha nem akkor szánk rá 2-3 percet , ha nem megy , hagyd a francba. Szürke egér , ejjj , szóval ha valakinek esetleg ne lenne rá pénze akkor az már gyökér.... ezt zárójelbe írom , csak nincs kedvem megnyomni a shift nyolcat , hogy van akinek nem kell semmi ilyesmi hogy jó megjelenése legyen....garantálom hogyha melegítőben, szandálban és török kockás térdzokniban járnék is többen megbámulnának , és nem azért mert hülyének néznek shift kilenc ja amugy , a raszta az jó , az kivétel;) , én vagyok a fűmagos , nekem kell szurkolni:)
2012. febr. 15. 22:23
 28/41 anonim ***** válasza:

Tudom, azért van olyan jó megfigyelőképességem, hogy észrevegyem melyik választ ki írja :D Ha nem látnám a százalékot, akkor is látnám. Mindenki stílusa egyedi :)

De ez akkora poén :D Most beszállnék, élem az ilyet, de inkább maradok spectator módban, ez így jobb :D Hehe :D

2012. febr. 15. 22:26
 29/41 anonim ***** válasza:
Lehet szexi ;)
2012. febr. 15. 22:30
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
egyre visszább olvasok , azt írod , ezen komolyan mondom hogy agonizálva , kitörve magamból röhögtem (persze csak elképzeltem , mert most ahhoz se volt kedvem), hogy ha megcsinálod 10-15-20 ezerért a séród , akkor a csajok utánad pisilnek.Nem tudom hogy ezt a mondatodat is értelmezted-e , de szerintem tedd meg. Hát ha valakinek ez kell hogy utána pisiljenek , akkor egészségére...... előttem szóló , igen néha jó beleolvadni , de van aki ha akarna se tudna....;)
2012. febr. 15. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!