Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt itt közületek olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt itt közületek olyan hogy interneten keresztül ismertetek meg valakit és kapcsolat lett belőle?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 18:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
puruttya?erről még énsem hallottam..:-D
2012. febr. 15. 18:42
 12/21 anonim ***** válasza:

nyelvet tanultam egy oldalon és ott ismertem meg Őt. Egy év és 8 hónapon keresztül csak , mivel külföldön élt, majd miatta kiköltöztem külföldre, és találkoztunk.Több napot is együtt töltöttünk, maga volt a Mennyország, azóta vagyunk egy Pár és már azóta többször taliztunk :)))

19/L

2012. febr. 15. 18:55
 13/21 A kérdező kommentje:
dejó neked...nekem sehogy nem akar összejönni.lehet hogy rosszhelyen keresgélek?
2012. febr. 15. 19:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
lehet, de én nem akartam Párt találni, én csak nyelvet akartam tanulni. De így már a nyelvet tökéletesen beszélem meg Párom is van :)
2012. febr. 15. 19:10
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

az enyém érdekes volt, de a lényeg, hogy YOUTUBE-on ismerkedtünk meg.

klippeket szerkesztek zenékhez és folyamatos feltöltő vagyok, majd megtetszett neki egy Track, és sok kommentet írt meg aztán csatornámra is flíratkozott, akkor még volt barátnőm, aztán 1x találkoztunk, mikor már nem volt barátnőm.

2012. febr. 15. 19:18
 16/21 A kérdező kommentje:
ez nem semmi.ezt nem gondoltam volna.ezekszerint az ember könnyebben ismerkedik neten? :-O
2012. febr. 15. 19:22
 17/21 anonim ***** válasza:

19:18-as vok.

Szerintem nem ismerkedik könnyebben!

Mármint nekem ez csak 1x jött össze.

Eddig 5 kapcsolatom volt, és mind az 5 lányt élőben ismertem meg mindegyiket máshol, baráti kör, áruházban, egy helyi étterem/bár féleségben, a munkahelyemen stb...

És volt amikor regisztráltam a 4. lány után netre, és kb 18 lánynak írtam és szerintem NEM sablont de senki sem válaszolt 1-sem!

Aztán élőben megismertem újra az 5. páromat, majd akivel most vagyok ő a 6. és csak a mostanit sikerült netről.

De vele végül is már régóta beszélgettem, csak nem erről...

2012. febr. 15. 19:26
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia! :) Én itt ismertem meg a barátomat, nem tartott sokáig. A külsejével nem volt gond, de átvert, stb...

Engem szépnek mondanak, de neten keresztül úgy, mint sokan mások, itt könnyebben nyílok meg.

Kérdező, Te találkoztál már valakivel? : )

2012. febr. 15. 19:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem is akármilyen. VPN.

:DDD

2012. febr. 15. 19:35
 20/21 A kérdező kommentje:
ezekszerint mindenhol lehet nekem mégsem jön össze..:-(((
2012. febr. 15. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!