Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIUK! Mi a velemenyetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIUK! Mi a velemenyetek a szeplokrol?

Figyelt kérdés
Nem duci az arcom, fekete hajam es barna borom van...ehhez igy milyenek a szeplok?
2009. jún. 3. 19:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem bejön:)
2009. jún. 3. 20:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek a szeplős lányok de nem az a nagyon szeplős hanem az a nem annyira és vörös hajúak PL:Lindsay Lohan
2009. jún. 3. 20:28
 13/17 anonim ***** válasza:
sötét barna haj,nagy zöld szemek és szeplöim vannak.és lány vagyok.és 17 éves.senki nem tett még negativ megjegyzést a szeplöimre.én imádom.ez tesz minket különlegessé;)
2009. jún. 3. 20:53
 14/17 anonim ***** válasza:

énis szeplős vagyok,és énse nagyon szeretem,dehát nincs mit tenni :D ráadásul most nyáron mégjobban kijön.:/

ráadásul én fehér bőrű fekete hajú és szeplős is vagyok szoval elég vicces:P

2009. jún. 3. 20:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Magamon nemszeretem,de csajokon sexy.
2009. jún. 3. 22:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Én barna hajú lány vagyok és vannak szeplőim,eddig mindenkinek tetszett.Tudsz világosítani rajta ha rendes citromot kifacsarsz,és a levével dörzsölgeted kicsit.Ha ennyire zavar.Valamennyit világosít.Én szeretem...minden nyáron kijönnek rajtam :)
2009. jún. 4. 13:26
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszokat!:) Amugy nem zavarnak, csak erdeklodtem;)
2009. jún. 6. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!