Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK! Mi a velemenyetek a szeplokrol?
Figyelt kérdés
Nem duci az arcom, fekete hajam es barna borom van...ehhez igy milyenek a szeplok?2009. jún. 3. 19:59
1/17 anonim válasza:
Ha amúgy bejössz (ehhez min. kép kellene) vagy már személyesen is ismernélek és kedvelnélek, egyáltalán nem számítanának a szeplőid nekem. :)
Amúgy az összeállítás bejön, fekete haj, barnásabb bőr, szerintem szimpatikus lennél, de mondom, ez nem a szeplőiden múlna, hanem amúgy az összhatáson. ;)
2/17 anonim válasza:
hát nekemis van nem zavar ... 15/f
3/17 anonim válasza:
szerintem neked jól állhat, olyan aranyos tud lenni :)), de van akinek nem áll jól.
4/17 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a biztatasokat!!!:)Nagyon jol estek, mert az onbizalmam nem tul nagy...
2009. jún. 3. 20:09
5/17 anonim válasza:
Még csak fehér bőrű szőke vagy vörös lányokat láttam szeplővel, az nagyon tetszik:) De biztosan jól néz ki barna bőrrel is. Haverom viszont kifejezetten nem szereti a szeplős lányokat, hát... mindenkinek más tetszik.
6/17 anonim válasza:
Szerintem is cukik,mig nincs tul sok.Ezen nem mulik ,hogy szep vagy sem egy lany .Szerintem artatlanna teszi a takinteted.
7/17 anonim válasza:
ez minden szeplős ember mániája hogy a szeplő ocsmány és visszataszitó pedig szerintem semmi rossz nincs benne tök természetes
8/17 anonim válasza:
Nekem bejönnek a szeplős csajok!! csak ne legyen olyan nagyon!
Fekete haj+barna bőr... meg még ha kék szemed van akk. pont az esetem lennélXD:P
Nah szóval engem nem zavarna, sőt még tetszene is(és ezzel nem én vok így egyedül.)
16/F
Menyus
9/17 anonim válasza:
Ha nincs belőle túl sok akkor nem gond, sőt, akár még fel is dobhatja az arcot. Ha sok van, ráadásul vörös hajjal az nekem nem tetszik. Persze nyilván van, akinek igen.
10/17 anonim válasza:
Nekem is van szeplőm, és eddig még senki nem mondta hogy neki nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!